Rămâi conectat

Sport

În derby-ul Ardealului se decid medaliile de bronz! *Deplasare organizată la Tg. Mureş pentru fanii din „Mica Romă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj-Medicina Tg. Mures20În weekend la Tg. Mureş se poate decide medaliata cu bronz a Diviziei A1 la volei feminin, fiind programate meciurile 3 şi 4 din „finala mică”, între CSU Medicina Tg. Mureş şi Volei Alba-Blaj. Va fi un nou episod din „derbyul Ardealului”, predecentele 5 dueluri consecutive fiind adjudecate de blăjence. În acest moment, formaţia din „Mica Romă” conduce cu 2-0 la „general” şi mai are nevoie de un succes pentru a încheia pe ultima treaptă a podiumului al doilea sezon petrecut în elită.

Tinând cont de distanţa relativ redusă între cele două localităţi, în jur de 80 de kilometri, conducerea CS Volei Alba Blaj va organiza deplasare pentru suporterii blăjeni la partidele programate la Târgu Mureş, sâmbătă, 26 aprilie şi duminică, 27 aprilie. Fanii care doresc să le încurajeze pe fetele pregătite de Branko Gajic în deplasarea de la Târgu Mureş se pot înscrie pana vineri, 25 aprilie, la Secretariatul Primăriei Blaj, camera 17, sau la numărul de telefon 0756/ 089.203.

A treia dispută dintre Medicina Târgu Mureş – Volei Alba Blaj, din cadrul finalei mici a campionatului, se va desfăşura sâmbătă, 26 aprilie, de la ora 18.00, în sala de sport a Facultăţii de Medicină din Târgu Mureş. În cazul în care gazdele se vor impune sâmbătă, se va juca şi meciul 4, care va avea loc duminică, 27 aprilie, de la aceeaşi oră, în aceeaşi locaţie. Dacă mureşencele îşi vor adjudeca ambele confruntări, atunci întâlnirea decisivă va fi miercuri, 30 aprilie, la Blaj. În primele două dueluri, formaţia din „Mica Romă” s-a impus net, acum două săptămâni, cu un dublu 3-0.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea