Rămâi conectat

Sport

În Cupa României, Phoenix Galaţi – CSU Alba Iulia 62-53 | Debut cu stângul pentru Vladimir Ivankovic

Dan HENEGAR

Publicat

în

Revenită după un an de absență în elita baschetului feminin autohton, CSU Alba Iulia a pierdut întâiul joc oficial, în Cupa României, în deplasare, cu Phoenix Galați, scor 53-62 (14-26, 19-12, 10-9, 10-15).

La debutul sub comanda noului antrenor Vladimir Ivankovici, formația din Cetatea Marii Uniri a început modest confruntarea de lângă Dunăre, primul sfert fiind adjudecat de amfitrioane, la o diferență de 12 puncte, avantaj care s-a dovedit decisiv în ecomomia disputei.

Partida s-a echilibrat, CSU Alba Iulia a recuperat din diferență, a câștigat următoarele două parțiale dar nu a fost suficient. La pauza mare, scorul a fost strâns, 38-33, dar în ultimul sfert gazdele au reușit să se distanțeze, pentru o diferență de 9 puncte ce trebuie surmontată de studente. Returul se va disputa sâmbătă, în Sala Universității „1 Decembrie 1918”.

Phoenix a avut principalele marcatoare  pe M. Dzombeta („double-double”) și M. King – câte 16 puncte

CSU Alba Iulia pierduse toate cele 4 jocuri de verificare disputate în această toamnă.

Pentru CSU au marcat Jessica January – 18 puncte, Leticia Lerma – 12, Tyshara Fleming – 11, Cristiana Cutaș – 5, Marta Fodor – 4, Lejla Omerbasic – 3; au mai jucat Andreea Fleșer și Mădălina Geleriu; în lot Marija Radovic şi Diana Ignat.

 Primele meciuri oficiale sunt în Cupa României, dubla cu Phoenix Galaţi (27 septembrie – deplasare şi 30 septembrie – returul), iar în 4 octombrie, întâia etapă, în deplasare cu CSBT Alexandria

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea