Rămâi conectat

Politică Administrație

În Consiliul Local Aiud se aplica legea PUMNULUI în gura! Ședințele nu pot fi înregistrate audio/video!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
În campania electorală, se promit multe. Ba că, în părculețe, dalele nu fac bine picioarelor copiilor, dar sunt mai bune în Piață, unde trebuie înlocuite chiar dacă sunt în stare bună. Ba se promite că vor veni bani de la județ. Pas. Se mai promite că situația se va schimba radical, cu administrația de nota 10 care, deocamdată, își pică toate examenele.

primaria-aiudSituația s-a schimbat radical, da. Drumurile sunt asfaltate fără proiect. Legea e interpretată după cum vor unii. Dacă ai curajul să îți spui punctul de vedere, să amendezi o atitudine care nu ține cont de lege, ești catalogat ca needucat și impertinent. Ședințele de consiliu sunt confundate cu o sală de clasă în care cineva se face că predă lecții de ”educație administrativă”, deși prin toate acțiunile sale se vede că e total pe lângă administrație.

Se promitea transparență decizională. Ca să știe cetățenii ce se întâmplă în ședințele de Consiliu Local. La maximum două luni, abordarea din ședința de consiliu a fost deplorabilă. La fel ca atitudinea multora de acolo. S-a supus votului, ca să se decidă dacă să se filmeze sau nu lucrările ședinței, un vot cerut insistent, care arăta că nu se dorea să se lase la aprecierea consilierilor. Într-un final, consilierii PNL + UDMR, cu majoritate, au decis: aiudeni, nu vă dăm voie să vedeți/auziți nici ce se discută în ședință, nici ce intenții sunt. În folosul vostru toate, cum altfel? Nu video. Nu audio.

Majoritatea a decis că nu vrea ca cetățenii să afle ce se întâmplă în Consiliul Local. Nici vocea să nu li se audă, în condițiile în care eu mă filmam pe mine. Ieri, mi s-a interzis, prin votul majorității, să votez, că așa scrie în lege. Interesul cetățenilor nu mai e la îndemâna lor, e rezultatul deciziei majoritarilor, ei știu ce trebuie să afle cetățeanul și ce nu. Cu aroganță și disperare, s-a decis ca ședința Consiliului Local să rămână secretă pentru public.

Concluzia le aparține cetățenilor. Eu îmi voi face datoria față de ei în continuare și voi continua să vorbesc și să demonstrez că ceea ce se întâmplă în ”administrația de nota 10” numai cu interesul comunității nu are legătură.

Primarul Aiudului și-a fluturat cele aproape 4000 de voturi primite la alegerile locale din 2016. În stilul în care lucrează, vom vedea cu toții ce mai flutură data viitoare. 
 
Cu respect consilier local independent, Ionela Danciu.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea