În Consiliul Local Aiud se aplica legea PUMNULUI în gura! Ședințele nu pot fi înregistrate audio/video!

În campania electorală, se promit multe. Ba că, în părculețe, dalele nu fac bine picioarelor copiilor, dar sunt mai bune în Piață, unde trebuie înlocuite chiar dacă sunt în stare bună. Ba se promite că vor veni bani de la județ. Pas. Se mai promite că situația se va schimba radical, cu administrația de nota 10 care, deocamdată, își pică toate examenele.

primaria-aiud Situația s-a schimbat radical, da. Drumurile sunt asfaltate fără proiect. Legea e interpretată după cum vor unii. Dacă ai curajul să îți spui punctul de vedere, să amendezi o atitudine care nu ține cont de lege, ești catalogat ca needucat și impertinent. Ședințele de consiliu sunt confundate cu o sală de clasă în care cineva se face că predă lecții de ”educație administrativă”, deși prin toate acțiunile sale se vede că e total pe lângă administrație.

Se promitea transparență decizională. Ca să știe cetățenii ce se întâmplă în ședințele de Consiliu Local. La maximum două luni, abordarea din ședința de consiliu a fost deplorabilă. La fel ca atitudinea multora de acolo. S-a supus votului, ca să se decidă dacă să se filmeze sau nu lucrările ședinței, un vot cerut insistent, care arăta că nu se dorea să se lase la aprecierea consilierilor. Într-un final, consilierii PNL + UDMR, cu majoritate, au decis: aiudeni, nu vă dăm voie să vedeți/auziți nici ce se discută în ședință, nici ce intenții sunt. În folosul vostru toate, cum altfel? Nu video. Nu audio.

ELIT
Majoritatea a decis că nu vrea ca cetățenii să afle ce se întâmplă în Consiliul Local. Nici vocea să nu li se audă, în condițiile în care eu mă filmam pe mine. Ieri, mi s-a interzis, prin votul majorității, să votez, că așa scrie în lege. Interesul cetățenilor nu mai e la îndemâna lor, e rezultatul deciziei majoritarilor, ei știu ce trebuie să afle cetățeanul și ce nu. Cu aroganță și disperare, s-a decis ca ședința Consiliului Local să rămână secretă pentru public.

Concluzia le aparține cetățenilor. Eu îmi voi face datoria față de ei în continuare și voi continua să vorbesc și să demonstrez că ceea ce se întâmplă în ”administrația de nota 10” numai cu interesul comunității nu are legătură.

Primarul Aiudului și-a fluturat cele aproape 4000 de voturi primite la alegerile locale din 2016. În stilul în care lucrează, vom vedea cu toții ce mai flutură data viitoare. 
 
Cu respect consilier local independent, Ionela Danciu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

Un muritor oarecare 21 decembrie 2016 at 10:51

Foarte mult TUPEU (ca sa nu spun altfel) pe aceasta consiliera „INDEPENDENTA”!

Ne cam intoxicati – cu părerile sale copilăreşti!

Gînditorul 21 decembrie 2016 at 10:54

Bravo!

corbul albastru 21 decembrie 2016 at 12:14

daca era pe real se aplica bocancul in ; tripleta face valuri si unii dintre cei 670 de nauci care au votat-o o aplauda ca ea este doar trompeta altora care o incita la scandal si e asa de nestiutoare ca nu se prinde cand este folosita dar ai place circul si scandalul e ca o vrajitoare tupeista

lupul singuratic 21 decembrie 2016 at 14:04

Ptr un muritor si altii cuIQ zero

In loc sa o ajutati pe aceasta stimata DOAMNA o ponegriti , ce minte slaba puteti avea unii… Chiar nu va puneti intrebarea ,,,PTR CINE SE LUPTA ONORATA D-NA? Ore nu ptr voi , cei umiliti , dar veseli ca nici nu va dati seama?Va meritati soarta , este f bine ca nu sant locuri de munca in Aiud ca f multi nici nu cunoasc notiunea de lucru cinstit , f bine ca va inseala asa porecliti vanzatori din tarabe , mergeti cumparati masiv de la ei ca doar sant fara garantie si de unica folosinta , fara bon fiscal , evaziunea fiscala in Aiud este in floare dar multi dintre voi nici nu cunosc notiunea,,,,Bv Aiudeni ,,,, BRUCAN A GRESIT CU CEI 20 DE ANI, VOUA VA TREBUIE 120 DE ANI,,,,,

Regele Momo 21 decembrie 2016 at 16:51

locuri de munca nu sunt din cauza administratiei aflate in functie de 4-5 luni ? sau nu sunt din cauza a 16 ani de administratie anterioara si a altor 11 din administratii precedente ? rog raspuns decent, daca se poate

sas 21 decembrie 2016 at 15:31

Actuala administratie din Aiud in frunte cu dna primar e o RUSINE iar acest consilier are perfecta dreptate. In campanie a iesit in fata chipurile cu transparenta iar acum se fereste de acest principiu. DE CE NAIBA SA NU FIE FILMATE SEDINTELE DACA ORICUM SUNT PUBLICE ???? SI DACA NU AU NIMIK DE ASCUNS. Iar cu locurile de munca in Aiud sa nu uitam ca in campanie a promis ca le creaza si nu ca le desfinteaza. Mai mult decat atat aceasta doamna cu reminescente Basiste a lasat oameni de la SPAPL pe drumuri imediat ce a fost investita in functie. Daca totusi aceste posturi nu mai erau necesare trebuia intai sa ofere acestor oameni alternative de angajare in primul rand si nu sa ingroase stratul compact de someri al oraşului. In ceea ce priveste asfaltari fara proiect e deosebit de grav fie ele catalogate si reparatii dar sunt tot lucrari si se incadreaza in sfera Legii 10. Organele ar trebui sa se sesizeze totuşi, macar sa constate sau nu daca afirmatiile sunt veridice.

ingineru 21 decembrie 2016 at 16:16

acolo unde a fost pietris si s-a turnat asfalt nu se poate numi reparatie pentru ca e modificare de solutie a drumului si trebuie obligatoriu intocmit un DALI, o expertiza tehnica si un proiect tehnic aprobat de Consiliul Local. La fel ca si in Piata unde era asfalt si s-a inlocuit cu dale din beton trebuia proiect pentru ca e schimbare de solutie (DALI +PT) aprobat obligatoriu de consiliu. Ei au zis ca e doar o reparatie mintind pentru ca este de o modificare de solutie care nu se incadreaza in categoria reparatiilor. CINEVA TREBUIE LEGAT PE-ACOLO.Sau Primarita se bazeaza pe spatele puternic de la Alba. In Aiud nu mai guverneaza legea

Regele Momo 21 decembrie 2016 at 16:49

pai cine a comandat de pus dalele in piata ?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...