Rămâi conectat

Politică Administrație

În câte localități din Alba au preluat șefia foștii UNPR-iști, după fuziunea cu PMP

Ziarul Unirea

Publicat

în

În cadrul ședinței extraordinare a Cnsiliului Executiv Județean care a avut loc în data de 25.08.2016, au fost definitivate componența Consiliilor de conducere ale organizațiilor locale și validați președinții acestora. De asemenea, au fost validate Consiliile Executive Clement Negrut04Județene ale organizațiilor de tineret și de femei. Organizația de femei va fi coordonată de către doamna Angela Moldovan, secondată în funcția de Secretar general de către doamna Barstan Filofteia, fostă președintă a organizației de femei din fostul UNPR. Președinta organizației de tineret este domnișoara Petronela Camelia Dăscălița iar secretar general Panța Lucian provenit din fostul UNPR.

Au fost validați de către CEJ al PMP Alba președintii de organizații locale în 74 de unități administrativ teritoriale, PMP revenindu-i președenția în 51 de organizații, iar fostului UNPR 23 de organizații.

În 4 comune vom valida conducerile într-o ședință ulterioară. Acestea sunt: Ocoliș, Întregalde, Șpring și Cenade. Principiul care a stat la baza numirii președinților de organizații a fost acela a numărului de voturi obținute la alegerile locale pentru Consiliul Județean de către fiecare dintre cele două partide.

Partidul Mișcarea Populară Alba este mai mai puternic. Ni s-au alăturat oameni valoroși, determinați să continue lupta politică alături de noi, deciși să îi reprezinte pe cetățeni așa cum trebuie.

Suntem o echipă puternică, suntem o familie mai numeroasă, familia Partidului Mișcarea Populară.

Biroul de presă PMP Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea