Rămâi conectat

Actualitate

În atenţia epigramiştilor din judeţul Alba:10 iunie, data limită de trimitere a lucrărilor pentru concursul de la Cluj

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Creatorii de epigrame din judeţul Alba, membri sau nemembri ai Clubului de epigramă şi umor „Eugen Handelsmann”, sunt anunţaţi pe această cale că pot trimite, până la data limită de 10 iunie, lucrări pentru Festivalul Naţional „Eterna Epigramă”, ediţia a XXV-a, ce se va desfăşura în perioada 4-6 iulie 2014, la Cluj- Napoca.

Fiecare participant va trebui să trimită câte 3 epigrame la cele două secţiuni: cu temă şi fără temă. La prima secţiune, tema este „Mobil şi imobil”, iar la cea de-a doua, participantul are libertate absolută. Festivalul este organizat de Cenaclul „Satiricon”, al epigramiştilor din Cluj, de la a cărui înfiinţare se împlinesc, anul acesta, 35 de ani.

Detalii despre acest festival (adresa pe care se vor trimite lucrările, condiţiile de participare etc.) le puteţi afla consultând site-ul www.visitcluj.ro, secţiunea „arta şi cultură”. Haideţi, dragi colegi, să demonstrăm că şi noi „albanezii” avem umor şi talent!

Ioan Hănțulescu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea