În acest an, 157 de kilometri de autostradă vor fi dați în folosință. Tronsoanele care vor fi deschise circulației, potrivit CNAIR

În 2018 Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) vizează darea în folosință a 157 de kilometri și nu se va face rabat de la respectarea calității.

Purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Șerbănescu, a spus, marți, presei, la inspecția tehnică a lotului 3 de la Autostrada Sebeș-Turda, că în acest an vor fi dați în folosință 157 de kilometri de autostradă.

”Este vorba de mai multe loturi pe autostrada Transilvania, este vorba de loturile de pe Lugoj-Deva 3 şi 4, este vorba despre aceste tronsoane de autostradă, loturile de pe Sebeş –Turda, şi este vorba de acel lot de autostradă de 6 kilometri de pe Autostrada 3, cea care face legătura între Ploieşti şi Buicureşlti şi se va descărca în şoseaua Petricani, în București. Despre aceste loturi este vorba. Sperăm ca o mare parte din ele, de fapt sperăm că toate vor fi finalizate anul acesta şi vor putea fi deschise circulaţiei. Dar repet e vorba în primul rând de respectarea calităţii acestor lucrări, pentru că de anul trecut normativele nu mai permit deschiderea unor loturi de autostradă dacă nu sunt întrunite toate condiţiile de calitate. Ca atare, în cazul în care aceste lucrări nu vor fi făcute la calitate, cu tot riscul de rigoare nu vom putea să le asigurăm, să le să acordăm recepţia”, a spus Alin Șerbănescu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Tara lui Papura Voda 9 ianuarie 2018 at 19:45

La cum au decurs azi lucrurile pe o amarata “parcela” de 12km…mai multi km de autostrada cred ca vor fi inchisi decat deschisi.

Costel 10 ianuarie 2018 at 12:17

Vise. …tovarașu!!!
Poate dacă le dați la chinezi manopera!
Unica problema. …chinezii nu dau “comisioane “!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...