În 29 ianuarie 2015, şedinţă ordinară la Consiliul Județean Alba. VEZI proiectele de pe Ordinea de Zi

Consilierii județeni din Alba sunt convocați, pe 29 ianuarie 2015, la prima ședință ordinară din acest an. Între cele 25 de proiecte de hotărâre ce vor fi supuse spre aprobare se află: aprobarea bugetului pe 2015, avizarea unor lucrări de intervenție la drumuri județene; acordarea de subvenții unor cluburi și asociații sportive din județ; asocierea cu Consiliul Local Blaj în vederea realizării în comun a obiectivului “Amenajare baza de agrement în municipiul Blaj”; acordarea de sprijin financiar unor unităţi de cult din judeţul Alba.

sedinta CJ AlbaProiectul ordinii de zi:

ELIT

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii la obiectivul “Refuncționalizare, reabilitare pentru clădire corp C2 în Biblioteca judeţeană cu mansardare”.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice, faza Documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţii, pentru obiectivul “Consolidare terasamente şi asigurarea stabilităţii versanţilor pe drumul judeţean DJ 705: limita Judeţul Hunedoara – Almaşu de Mijloc – Almaşu Mare – Zlatna (DN 74), de la km 43+228 la km 43+263 şi de la km 44+428 la km 44+463”.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea stării de viabilitate a drumurilor judeţene administrate de Consiliul Judeţean Alba la 31.12.2014.

4. Proiect de hotărâre pentru desemnarea reprezentantului Judeţului Alba în Adunarea Generală a Asociaţiei “Ţara Vinului”.

5. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special şi modificarea contractului de mandat al reprezentantului Judeţului Alba în Adunarea Generală a Acţionarilor la Societatea Comercială “Parcul Industrial Cugir” S.A.

6. Proiect de hotărâre privind modificarea componenţei Comisiei pentru protecţia copilului Alba.

7. Proiect de hotărâre privind încuviinţarea cererii adresate Consiliului Local al Oraşului Ocna Mureş pentru transmiterea spaţiilor aferente etajului I al clădirii situate în oraşul Ocna Mureş, str. Axente Sever nr. 43 A, din domeniul public al oraşului Ocna Mureş şi din administrarea Consiliului Local al oraşului Ocna Mureş, în domeniul public al judeţului Alba şi în administrarea Consiliului Judeţean Alba, în vederea amenajării unui centru multifuncţional de sănătate.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea reţelei şcolare a unităţilor de învăţământ special preuniversitar de stat din judeţul Alba, pentru anul 2015-2016.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului activităţilor de cooperare externă al Consiliului Judeţean Alba pe anul 2015.

10. Proiect de hotărâre privind acordarea unei subvenţii Clubului Sportiv “Universitatea” Alba Iulia în vederea susţinerii activităţii competiţionale în anul 2015.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea cotizaţiei judeţului Alba la Asociaţia “Handbal Club Alba-Sebeş”, pe anul 2015.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea cotizaţiei judeţului Alba la Asociaţia “Clubul Sportiv de Tenis Alba-Cugir”, pe anul 2015.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea cotizaţiei Judeţului Alba la Asociaţia “Clubul Sportiv de Volei Alba-Blaj”, pe anul 2015.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea Actului adiţional nr. 5 la Acordul de parteneriat din data de 23.11.2006, încheiat între Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba, prin municipiul Alba Iulia, Direcţia de Asistenţă Socială Alba Iulia şi Asociaţia pentru Consiliere şi Asistenţa Specializată ACAS Alba Iulia.

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de asociere între judeţul Alba, prin consiliul judeţean şi municipiul Blaj, prin consiliul local, în vederea realizării în comun a obiectivului “Amenajare baza de agrement în municipiul Blaj”.

16. Proiect de hotărâre privind stabilirea preţurilor medii la principalele produse agricole pe baza cărora se calculează veniturile din arendă în anul 2015.

17. Proiect de hotărâre privind acordarea de sprijin financiar unor unităţi de cult din judeţul Alba aparţinând cultelor religioase recunoscute din România.

18. Proiect de hotărâre privind aprobarea implementării Programului
EURODYSEE în anul 2015.

19. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 52/27.02.2014 privind aprobarea contractării unei finanţări rambursabile interne/externe în valoare de maxim 20.000.000 lei.

20. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Societăţii Comerciale “Drumuri şi Poduri Locale Alba” S.A. pentru anul 2015.

21. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Societăţii Comerciale “Parcul Industrial Cugir” S.A. pentru anul 2015.

22. Proiect de hotărâre privind constituirea şi utilizarea excedentului bugetului local, în anul 2015.

23. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului general al judeţului Alba, bugetului propriu al judeţului Alba, bugetului creditelor interne şi a bugetelor instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii, pe anul 2015.

24. Planul strategic al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Alba pentru anul 2015.

25. Raportul Preşedintelui Consiliului Judeţean Alba pe anul 2014 cu privire la modul de îndeplinire a atribuţiilor ce-i revin şi a hotărârilor consiliului judeţean.

26. Întrebări, interpelări, declaraţii politice.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Sorin Ioan Bumb: Comunitățile locale din mediul rural pot accesa mai ușor fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii și pentru îmbunătățirea conectivității cu mediul urban

Utilizarea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunităților locale este mai importantă ca niciodată începând cu acest an, programarea europeană 2021-2027 alocând… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro