Rămâi conectat

Actualitate

În 26 aprilie 2014, avocații din toată țara se întâlnesc la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Avocații din toată țara se vor întâlni, în data de 26 aprilie, la Alba Iulia, la invitația Uniunii Naționale a Barourilor din România, Baroului Alba, Baroului Hunedoara și Editurii Hamangiu, pentru a discuta probleme de drept civil și de procedura civilă.

Organizatorii conferinței „Probleme de drept civil și de procedură civilă în reglementarea noilor Coduri” considera că intrarea în vigoare a noilor Coduri, în special cel de Procedura civilă, continuă să pună probleme profesioniștilor din domeniul dreptului civil. Tocmai de aceea, spun avocații, se impune pregătirea temeinică față de noutățile aduse de acestea.

La conferință și-au anunțat participarea judecători, cadre didactice universitare, avocați, executori judecătorești și alte persoane implicate direct în procesul de punere în aplicare a actelor normative, care vor avea posibilitatea, pe parcursul întâlnirii, să pună întrebări și să-și clarifice nelămuririle în privința celor două coduri.

Lucrările conferinței vor fi deschise de decanul Baroului Alba, avocatul Ioan Rus, și de decanul Baroului Hunedoara, avocatul Ioan Sorin Cristian.

Vor lua cuvântul: prof. univ. dr. Corneliu Bîrsan de Facultatea de Drept a Universității din București si judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului în perioada 1998-2013, prof.univ. dr. Viorel Mihai Ciobanu de la Facultatea de Drept a Universității din București, prof. univ. dr. Liviu Pop de la Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, conf. univ. dr. Flavius A. Baias, decanul Facultății de Drept a Universității din București și prof. univ. dr. Marian Nicolae de Facultatea de Drept din București.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea