În 22 februarie, RESTRICȚII de circulație în Cetatea Alba Carolina, pentru derularea evenimentului religios „Consacratio Episcopi msgr. dr. Gergely Kovacs”

Primăria Alba Iulia anunță RESTRICȚII de circulație, în 22 februarie 2020, în Cetatea Alba Carolina, pentru derularea evenimentului religios „Consacratio Episcopi msgr. dr. Gergely Kovacs”.

Pentru buna desfășurare a manifestărilor prilejuite de evenimentele dedicate evenimentului religios „Consacratio Episcopi msgr. dr. Gergely Kovacs”, din data de 22.02.2020, în Cetatea Alba Carolina – Catedrala „Sf. Mihail” și esplanada catedralei, respectiv a Palatului Arhiepiscopal, se restricționează traficul rutier în între orele 07.00 – 16.00, pe str. Nicolae Iorga (str. Unirii) de la bariera de acces în Cetatea Alba Carolina, str. Crișan și str. Mihai Viteazul.

Se excepteză autospecialele I.P.J., I.J.J., S.A.J., I.S.U, și autoturismele autorizate special. În zona Cetății Alba Carolina se exceptează autovehiculele organizatorului și autoturisme autorizate de organizator să ajungă în zona de proximitate a perimetrului de siguranță; autoturismele special autorizate vor purta însemne distinctive.

INFORMARE COVID-19

Măsurile specifice de restricționare a traficului rutier vor fi duse la îndeplinire de către Poliția Română în colaborare cu Poliția Locală Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...