Rămâi conectat

Sport

În 18 februarie, alegeri la șefia AJF Alba, în cadrul AGO de alegeri | Petropulos, la a 3-a rundă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă, 18 februarie, la ora 11.00, la Vila Elisabeta din Alba Iulia, se va desfășura Adunarea Generală Ordinară de alegeri a Asociației Județene de Fotbal Alba.

Ședința a fost convocată în recenta ședință a Biroului Executiv al AJF Alba, iar printre punctele prezente pe ordinea de zi sunt și cele legate de alegerea structurii de conducere a forului fotbalistic din Alba (președinte, doi vicepreședinți, membri Biroului Executiv pe secțiuni). Data limită de depunere a dosarelor pentru funcțiile de președinte și vicepreședinte este vineri, 3 februarie, ora 12.00, iar candidații trebuie să îndeplinească, cumulativ, anumite condiții prevăzute în statutul AJF Alba (la președinte – studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul management, marketing, finanțe, drept sau sport).

*Petropulos, la a 3-a rundă

În prezent în Biroul Executiv sunt Cristian Petropulos – președinte AJF Alba, Ovidiu Hulea și Mihai Dăscălescu – vicepreședinți, Iosif Iancu (reprezentantul Ligii 4), Daniel Popa (reprezentantul Ligii 5), Adrian Bicheși (reprezentantul echipelor de copii și juniori) – care vor fi aleși. La propunerea președintelui AJF Alba, vor fi aleși în componență – președintele Comisiei Județene a Arbitrilor (actualmente Alexandru Vodă), trezorierul (Maria Ioana Marin) și secretarul general (Mihai Țîra). După toate probabilitățile, nu se anunță prea multe surprize în privința alegerilor, fără candidaturi surpriză sau o campanie electorală încinsă. Pentru Cristian Petropulos ar fi a treia rundă de alegeri în funcția de președinte, după cele din 2015 (după Sorin Corpodean, care își dăduse demisia, al cărui mandat ajunsese la aproximativ 16 ani) și 2019 (la ultima participând în Răzvan Burleanu, președintele FRF), iar dacă ar fi reales ar depăși un deceniu în fruntea fotbalului amator din județ (2015-2027).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată. Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea