În 15 ianuarie, Alin Hancăş şi Adrian Bicheşi, instalaţi oficial la Unirea Alba Iulia | Talentatul junior Adrian Adam, curtat insistent de UTA Arad

Aşa cum am anunţat imediat după ce Adorian Himcinschi şi-a înaintat demisia, la finele turului încheiat pe poziţia a şasea a Seriei a 5-a din Liga a 3-a, în a doua parte a campionatului pe banca tehnică a Unirii Alba Iulia va fi instalat cuplul de antrenori format din Alin Hancăş şi Adrian Bicheşi.

Deocamdată varianta nu este confirmată oficial, dar surse apropiate clubului din Cetatea Marii Uniri susţin că mutarea va fi făcut publică în jurul datei de 15 ianuarie, în cadrul unei conferinţe de presă, în condiţiile în care „alb-negrii” au fixată data reunirii în 22 ianuarie. Conform informaţiilor vehiculate, Alin Hancăş va fi director tehnic, iar Adrian Bicheşi va îndeplini rolul antrenorului principal.

*UTA Arad îl vrea gratis pe Adam!

Mijlocaşul Adrian Adam (17 ani împliniţi în luna noiembrie, originar din Bistra), unul dintre talentele aflate în curtea uniristă, se află la mare căutare în această perioadă. Echipa de juniori mari ai clubului arădean se va reuni pe 16 ianuarie, când ar putea avea în pregătiri doi jucători noi. „Suntem în discuții pentru un număr 10 de la Alba Iulia și un fotbalist cu profil defensiv, polivalent, de la Oradea. Vorbim despre jucători născuți în anul 2000, ar fi două achiziții utile pentru noi în special în perspectiva sezonului viitor”, a spus pentru sportarad.ro Mihai Petcuț, antrenor al UTA-ei Under 19. Oficialii unirişti nici nu vor să audă să-l cedeze gratis pe jucătorul venit în 2014 la Alba Iulia. “Nu discutăm acest aspect, ni s-a transmis de la Arad să fim de acord cu un împrumut pe un an de zile fără pretenţii financiare. Dacă UTA îl doreşte, să achite compensaţia de formare, care se cifrează la aproximativ 3500 de lei anual”, a comentat Mihai Dăscălescu, preşedintele Consiliului Director al AFC Unirea 1924 Alba Iulia

Dan HENEGAR

2 Comentarii

Andrei 5 ianuarie 2018 at 17:08

Doar prin intermediul acestor tineri de perspectiva o sa poata Unirea sa se dezvolte eficient,atat pe plan fotbalistic cat si pe plan economic.Sa nu lasam alte echipe sa ne fure talentele ca apoi sa le vanda pe sume mari.(Exemplu perfect fiind Dennis Man de la Steaua,care tot de la UTA a plecat pe o suma frumusica).

Traian Urdareanu 6 ianuarie 2018 at 0:43

Aduceti uniristii acasa de pe la echipele din judet si din tara si faceti performanta!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...