Rămâi conectat

Curier Județean

În 12 septembrie: IȘJ Alba organizează ultima ședință publică pentru repartizarea posturilor disponibile în învățământ

Dragoş Suciu

Publicat

în

isj albaIȘJ Alba organizează vineri, 12 septembrie ultima ședință publică pentru repartizarea posturilor disponibile în învățământ, pentru anul școlar 2014-2015.

În urma ședinței publice din 8 septembrie au rămas peste 130 de norme didactice dintre care peste 50 sunt posturi întregi. Directorii de școli pot propune dascăli pentru ocuparea posturilor vacante. Ședința de vineri are loc la sediul IȘJ Alba, de la ora 9.00 și pot participa dascăli din Alba cât și din alte județe care au promovat examenul de titularizare în acest an, sau în anii anteriori.

În anul școlar 2014-2015, în județul Alba vor funcționa 531 unități de învățământ, dintre care 383 sunt unități autorizate sanitar. Tot în acest an vor studia un număr de 54.020 elevi dintre care 51.400 (95,15%) dintre ei vor învăța în școlile autorizate.

Principalele cauze pentru care cele aproape 150 de clădiri școlare nu au primit autorizația sanitară de funcționare sunt lipsa apei curente și a grupurilor sanitare de interior.

Cadrele didactice s-au întors din 1 septembrie în școlile din județ, iar noul an școlar va începe luni, 15 septembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea