// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

IMM-urile pot depune solicitări pentru fonduri nerambursabile de până la 250.000 de lei

IMM-urile pot depune solicitări pentru fonduri nerambursabile de până la 250.000 de lei, destinate dezvoltării activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață, scrie Profit.ro

Banii pot fi solicitați de firme pentru întărirea capacității de promovare a produselor și serviciilor de piață, precum și pentru dezvoltarea și modernizarea activității.

Înscrierea în program, solicitarea acordului de principiu pentru finanțare și completarea planului de investiții în vederea obținerii finanțării se fac online pe pagina web www.aippimm.ro.

”Incepand de astazi de la ora 10.00, este activa pe site-ul www.aippimm.ro inscrierea in cadrul programului de comert si servicii 2018. În vederea înscrierii în cadrul Programului, operatorii economici vor completa şi transmite on-line planul de investitii  timp de 10 zile lucrătoare de la demararea înscrierii în Program, până la ora 20.00 a ultimei zile de înscriere, respectiv 07.09.2018, cu posibilitatea de prelungire a termenului până la epuizarea bugetului”, se arată într-un anunț postat pe site-ul aippimm.ro.

Întregul material pentru fi citit pe site-ul Profit.ro (click).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419