Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ilie Călin Bodea, noul manager interimar al Spitalului Orășenesc Câmpeni

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ilie Călin Bodea, noul manager interimar al Spitalului Orășenesc Câmpeni

Începând cu 1 februarie 2020, Spitalul Orășenesc Câmpeni are ca manager pe Ilie Călin Bodea, numit interimar de către primarul Ioan Călin Andreș pe o perioadă de 3 luni, cu posibilitatea de prelungire încă pe trei luni, până la organizarea unui nou concurs, scrie câmpeniinfo.ro

Această numire a fost făcută în urma demisiei depuse de fostul manager Lăcrămioara Morar, medic primar ginecolog, cea care a obținut funcția în urma concursului desfășurat în primăvara anului 2019.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La întâlnirea avută săptămâna trecută cu managerul Bodea, acesta a menționat faptul că marți, 4 februarie, s-a deplasat cu primarul Ioan Călin Andreș la București, iar la Ministerul Sănătății a depus o notă de fundamentare prin care s-a solicitat pentru acest an suma totală de 3.700.360 lei, astfel: aparatură medicală – 2.667.360 lei, reparații capitale – 683.000 lei, dotări independente pentru bucătărie și spălătorie – 350.000 lei. În cadrul sumei solicitate, contribuția totală a administrației publice locale este în valoare de 737.360 lei, managerul completând faptul că are speranțe că va obține fonduri de la Ministerul Sănătății.

Totodată, la București, managerul și primarul Andreș au avut o altă întâlnire cu conducerea Transgaz, companie căreia i se va transmite o solicitare de sponsorizare pentru modernizarea rețelei de oxigen din tot spitalul și pentru reabilitarea blocurilor operatorii obstetrică-ginecologie și chirurgie-ortopedie, cu aducerea acestora la standardele impuse de legislație.

Ca intenții de viitor, noul manager a enumerat faptul că spitalul se pregătește pentru ciclul 2 de acreditare din partea Autorității Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate – ANMCS, inspecția urmând să aibă loc în acest an sau la începutul celui viitor. Totodată, s-a depus la Ministerul Sănătății o solicitare prin care se dorește ca până la sfârșitul lunii martie să se realizeze o redistribuire a structurii de paturi pentru o mai bună funcționare a circuitelor și de asemenea se intenționează completarea structurii ambulatoriului integrat spitalului cu un cabinet de neurologie pediatrică.

De asemenea, managerul a transmis că dorește să aibă o bună colaborare cu administrația publică locală și primarul orașului Câmpeni, cu Consiliul de Administrație al spitalului, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate și Direcția de Sănătate Publică Alba, pentru asigurarea unor servicii de calitate pacienților spitalului, arondați din zona Munților Apuseni.Originar din localitate, Ilie Călin Bodea este de profesie inginer și economist, iar în perioada iulie 2010 – martie 2017 a fost manager al Spitalului de Boli Cronice Câmpeni, unitate acreditată în luna martie, 2016.

Ulterior, în perioada martie 2018 – noiembrie 2019, managerul actual a deținut funcția de secretar de stat la Ministerul Economiei, menționând ca a avut atribuții la direcțiile Industria de Apărare, Politici Industriale, Relația cu Parlamentul, la Direcția Afaceri Europene și Relații Internaționale, cu răspundere directă de președinția României la Consiliul Uniunii Europene din partea Ministerului Economiei. Totodată, pe perioada mandatului la Ministerul Economiei, a fost președintele Consiliului de Supraveghere și Îndrumare a activității Autorității pentru Administrarea Activelor Statului – AAAS.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Un autobuz STP, „victima” lucrărilor de mobilitate. O femeie tăiată de cioburi la mână după ce un utilaj a spart geamurile mijlocului de transport

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Un autobuz STP, „victima” lucrărilor de mobilitate. O femeie tăiată de cioburi la mână după ce un utilaj a spart geamurile mijlocului de transport Un autobuz STP a fost lovit de către un utilaj care lucra la modernizarea drumurilor din Alba Iulia, în zona liceului Militar. Acesta s-a ales cu geamurile sparte aproape în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea