Rămâi conectat

Curier Județean

Ilegalişti depistaţi în trafic

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

lPoliţiştii din Cugir au oprit pentru control pe strada Ion Creangă din localitate autoturismul condus de G. Gyula, de 44 ani, din Cugir. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. I-a fost întocmit dosar penal.
lPoliţiştii rutieri din Cîmpeni au identificat în trafic pe strada Vîrşi pe B. V.- Nicodim, de 47 de ani, localnic. Acesta conducea un autoturism radiat din circulaţie şi avea montate plăcuţe de înmatriculare false. Faţă de acesta se efectuează cercetări sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de conducerea pe drum public a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr de înmatriculare fals. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

24 februarie: Dragobetele – ziua tradiţională a iubirii la români

Ziarul Unirea

Publicat

în

24 februarie: Dragobetele – ziua tradiţională a iubirii la români Dragobetele, sărbătoare populară autohtonă, specifică îndeosebi zonei de sud a țării (Oltenia, Muntenia și parțial Dobrogea) are dată fixă de celebrare în fiecare localitate, dar variabilă de la o regiune la alta, fie la 24 sau 28 februarie, fie la 1 sau 25 martie. Tot […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea