Rămâi conectat

Actualitate

IGPR: Peste 7600 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.600.000 de lei, aplicate într-o zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Potrivit unui comunicat de presă al IGPR, duminică, 26 noiembrie, 7.660 de poliţişti au acţionat în toată ţara, pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu.

Peste 7.600 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.600.000 de lei, au fost date de poliţişti, duminică, pentru ilegalităţile depistate în urma acţiunilor desfăşurate pentru asigurarea siguranţei cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice, a informat luni IGPR.

Poliţiştii au organizat 288 de acţiuni şi au intervenit la 2.692 de evenimente, dintre care 2.272 au fost sesizate prin 112.

Au fost constatate 672 de infracţiuni, dintre care 182 au fost în flagrant delict, a precizat IGPR.

De asemenea, au fost depistate şapte persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 37 de măsuri preventive.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 7.649 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.600.323 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 86.552 de lei.

Totodată, au fost constatate 151 de infracţiuni la regimul rutier şi au fost reţinute 377 de permise de conducere, fiind retrase şi 154 de certificate de înmatriculare.

Sursa: politiaromana.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea