Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

IDEI DE CADOURI DE 8 MARTIE. Surprindeţi-vă iubita sau soţia cu un cadou special de Ziua Femeii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Idei de cadouri pentru 8 MARTIE. Cadouri pentru iubite sau soţii de Ziua Femeii. În fiecare an, ziua de 8 martie este una specială pentru doamne şi domnişoare. De Ziua Femeii, ele sunt în centrul atenţiei şi persoanele iubite încearcă să le ofere cele mai potrivite cadouri. Deşi pot găsi la orice pas cadouri frumoase, mulţi bărbaţi se plâng adesea că nu găsesc sau nu ştiu să aleagă cadoul potrivit. Pentru a vă uşura căutările, găsiţi mai jos câteva idei de CADOURI pentru iubite sau soţii de 8 Martie.

Citește și: MESAJE pentru MAMA de 8 MARTIE  • Scurte texte cu SMS- uri, felicitări şi urări creștine pe care le putem trimite de  Ziua Mamei • Mesaje de Ziua Femeii 

1. Flori – Pentru că femeile iubesc florile, le puteţi surprinde de 8 MARTIE cu un buchet de flori sau un coş cu flori. Dacă ncadouri pentru iubite sau sotii de 8 Martieu puteţi să le oferiţi personal, puteţi apela la florile prin curier, la care puteţi ataşa o urare pentru sezonul care tocmai începe.  Pentru că primăvara apar numeroase flori, este indicat să oferiţi drept CADOU de  8 MARTIE flori de sezon.

 2. Bijuterii – Cum multe femei adoră bijuteriile, le puteţi surprinde pe doamne şi domnişoare, de  8 MARTIE, cu un mărţişor, iar cel mai potrivit cadou în acest caz ar fi o pereche de cercei sau un lanţ cu pandativ.

3. Programare la coafor – Un alt mod de a le răsfăţa de 8 MARTIE pe reprezentantele sexului frumos îl poate reprezenta o programare la coafor. Odată cu venirea primăverii, le puteţi oferi acestora şansa de a-şi schimba look-ul. Dacă vreţi să mizaţi pe o schimbare totală de look, care include atât tuns, cât şi vopsit, spălat şi coafat, dar nu aveţi un buget prea mare la dispoziţie, puteţi achiziţiona un cupon de reducere, de pe site-urile de profil, la unul din saloanele din Alba. Acest cadou este indicat pentru doamnele şi domnişoarele care nu au încă un stilist personal sau care sunt dispuse să facă o schimbare din acest punct de vedere.

Citește și: Mesaje de 8 Martie • Texte cu URĂRI de 8 Martie. FELICITĂRI de 8 Martie care pot fi transmise prin SMS de Ziua Femeii

4.  Parfum – Oferindu-i soţiei sau persoanei iubite parfumul preferat de 8 MARTIE puteţi fi siguri că nu veţi da greş atunci când cumpăraţi un asemenea cadou.

5. Masaj de relaxare – La început de primăvară, le puteţi răsfăţa pe reprezentantele sexului frumos cu un masaj de relaxare, care le poate ajuta să scapă de grijile cotidiene. Un asemenea CADOU  8 MARTIE, pe care îl puteţi oferi soţiilor sau partenerelor de viaţă, va fi extrem de apreciat de reprezentantele sexului frumos care, de multe ori, duc pe umerii lor poveri sau griji mult prea mari.

6. Şedinţă de tratament cosmetic la un salon Spa – Răsfăţaţi-vă mama sau partenera de viaţă, oferindu-i cadou de 8 MARTIE o şedinţă de tratament cosemtic la un salon Spa. Cu siguranţă veţi reuşi să îi faceţi o surpriză plăcută.

6. Cină la restaurant. Daca vrei să îi oferi iubitei tale câteva momente liniştite, o cină romantică la un restaurant este cadoul perfect. Pentru această zi alege un restaurant intim, unde să puteţi discuta în linişte şi unde să puteţi încerca preparate savuroase. Dragostea trece prin stomac până la urmă, nu-i aşa? Daca nu ai găsit momentul potrivit, acum poate fi şi ocazia perfectă de a o cere de soţie pe iubita ta. Surprinde-o cu un buchet de flori şi cu inelul aşteptat. Cu siguranţă va fi o zi de 8 martie pe care nu o va uita.

Citește și: Mesaje de Florii • Felicitări de Florii • Urări de Florii care pot fi transmise prin SMS persoanele care își serbează onomastica de Florii

7. Cumpără-i o geantă. Iată un accesoriu care va fi întotdeauna apreciat de sexul frumos. De 8 martie cumpără-i iubitei sau soţiei tale o geantă. Fie că este mare şi încăpătoare, fie că este una mică, gen plic, iubita ta va fi mai mult decat încântată de acest cadou. Înainte de a cumpăra o geantă, vezi care este paleta de culori pe care o preferă iubita ta şi alege-i una în concordanţă cu preferinţele sale.

8. Un abonament la sala de aerobic. Tot de 8 martie îi poţi oferi iubitei tale şi un abonament la sala de aerobic, dacă este o fire sportivă. Tot pentru cursurile de aerobic, mai poţi cumpăra şi alte accesorii precum saltele pentru aerobic sau un echipament complet.

Citește și: Mesaje de 1 martie, Mărțisor. Ce sms-uri, felicitări şi urări puteţi trimite cu ocazia venirii primăverii

Citește și: Mesaje de Valentine’s day. Declaraţii, urări, SMS-uri şi mesaje pe care le puteţi trimite persoanei iubite

Citește și: Mesaje de Dragobete. Felicitări şi SMS-uri pe care le poţi trimite de ziua îndrăgostiţilor la români


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale Chiar dacă bonusurile de Paşte nu sunt atât de populare ca primele de Crăciun, perioadă care coincide cu bilanţul unui an, există diverse forme de recompensare a angajaţilor care nu încarcă fiscal angajatorul. Cadoul în numerar de 300 lei este asimilat veniturilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea