ÎCCJ: Adrian Năstase condamnat definitiv la 4 ani de închisoare cu executare, în dosarul Zambaccian

ZECE PENTRU ROMANIA 2008 - GALAFostul premier Adrian Năstase a fost condamnat definitiv de Înalta Curtea de Casație și Justiție, în dosarul Zambaccian, la patru ani de închisoare cu executare pentru şantaj şi luare de mită. În același dosar, soţia sa, Dana, a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare.

Completul de cinci judecători al instanţei supreme l-a condamnat pe Adrian Năstase la patru ani de închisoare pentru luare de mită în formă continuată şi la trei ani de închisoare pentru şantaj. Instanţa a dispus contopirea pedepselor, urmând ca Adrian Năstase să o execute pe cea mai grea, de patru ani de închisoare.

ELIT

Instanţa l-a mai condamnat pe Adrian Năstase la cinci ani interzicerea unor drepturi, după executarea pedepsei cu închisoarea, respectiv: dreptul de a alege şi de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice; dreptul de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat; dreptul de a ocupa o funcţie sau de a desfăşura o activitate de natura aceleia de care s-a folosit pentru săvârşirea infracţiunii.

Dana Năstase a fost condamnată la trei ani de închisoare pentru „participaţie improprie la folosirea de documente false la autoritatea vamală”, instanţa dispunând suspendarea executării pedepsei pe un termen de încercare de opt ani.

Irina Paula Jianu, fost şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii, a fost condamnată la patru ani de închisoare pentru spălare de bani în formă continuată şi la doi ani de închisoare pentru participaţie improprie la fals intelectual la legea contabilităţii, în formă continuată.

Totodată, judecătorii au dispus decontopirea pedepsei de trei ani de închisoare, dispusă de instanţa de fond, în pedepsele componente de doi ani de închisoare pentru folosirea bunurilor societăţii comerciale împotriva scopurilor acesteia şi, respectiv, de trei ani de închisoare pentru participaţie improprie la folosirea de documente false la vamă.

Completul de cinci judecători a constatat, în cazul Irinei Jianu, încetarea procesului penal dare de mită şi pentru participaţie improprie la fals în înscrisuri sub semnătură privată, ca urmare a prescripţiei răspunderii penale.

Instanţa a contopit pedepsele la care a fost condamnată Jianu, urmând ca aceasta să execute patru ani de închisoare. De asemenea, judecătorii au dispus ca pedeapsă complementară interzicerea unor drepturi civile pe o perioadă de cinci ani după executarea pedepsei cu închisoarea.

Completul de cinci judecători a menţionat că Irina Jianu este arestată în altă cauză.

Irina Paula Jianu execută pedeapsa de şase de închisoare primită în dosarul „Trofeul calităţii”, în iunie 2012.

La 30 martie 2012, în dosarul Zambaccian, legat de modul în care soţii Adrian şi Dana Năstase au achiziţionat bunuri provenind din China, fostul premier a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru şantaj, fiind achitat pentru luare de mită.

Soţia fostului premier, Dana Năstase, a fost condamnată atunci tot la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru „participaţie improprie la folosirea de documente false la autoritatea vamală”, fiind achitată pentru complicitate la luare de mită şi şantaj.

Fostul şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii Irina Paula Jianu a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu executare. Instanţa a dispus în cazul acesteia o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru folosirea bunurilor societăţii comerciale împotriva scopurilor acesteia şi o altă pedeapsă, de trei ani de închisoare, pentru participaţie improprie la folosirea de documente false la vamă. Cele două pedepse au fost contopite de instanţă, Jianu urmând să exercute pedeapsa cea mai grea, respectiv trei ani de închisoare, dacă sentinţa va deveni definitivă. Irina Jianu a fost achitată de magistraţi pentru dare de mită, spălare de bani şi fals intelectual, celelalte fapte pentru care procurorii o acuzaseră în acest dosar.

Sentinţa din 30 martie 2012 a completului de trei judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a fost contestată atât de inculpaţi, cât şi de procurori, la Completul de cinci judecători, care luni a dat decizia definitivă în această cauză.

În 5 mai 2010, Direcţia Naţională Anticorupţie i-a trimis în judecată pe Adrian Năstase, Dana Năstase şi Irina Paula Jianu, pentru fapte de corupţie.

Adrian Năstase a fost acuzat în acest caz că, în perioada 2002 – 2004, în calitate de premier, ar fi primit, în mod direct şi prin intermediul soţiei sale, Dana Năstase, foloase necuvenite în valoare de aproximativ 630.000 de euro la cursul de schimb 2002/2004. Aceste foloase constau în contravaloarea unor bunuri importate din China şi cheltuielile aferente acestor importuri, precum şi contravalorea unor lucrări efectuate la imobilele lui Năstase din localitatea Cornu şi din Bucureşti.

În 20 iunie 2012, Adrian Năstase a fost condamnat definitiv, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la doi ani de închisoare cu executare în dosarul „Trofeul calităţii”, în care a fost acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Preşedinţie din partea PSD.

Năstase a fost încarcerat în 26 iunie 2012 şi pus în libertate la 18 martie 2013, după ce Tribunalul Bucureşti a admis cererea lui de eliberare condiţionată.

Sursa: mediafax.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă| Sorin Ioan Bumb: Comunitățile locale din mediul rural pot accesa mai ușor fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii și pentru îmbunătățirea conectivității cu mediul urban

Utilizarea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunităților locale este mai importantă ca niciodată începând cu acest an, programarea europeană 2021-2027 alocând… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

48 Comentarii

De azi un fost roman 6 ianuarie 2014 at 17:42

Asta ii dreptate ?! Imi este rusine ca traiesc in aceasta tara

... 6 ianuarie 2014 at 17:46

Am reusit sa distrugem un SIMBOL al democratiei romanesti , sa ne fie RUSINE !!!

Horea 6 ianuarie 2014 at 20:59

@ …

„SIMBOLUL” fiind, cine?

:( 6 ianuarie 2014 at 17:48

Roara se invarte … 🙁

DNA 6 ianuarie 2014 at 17:49

Prin primaria Alba nu cauta acest complet de judecata ….

dolfi 6 ianuarie 2014 at 17:51

putin pentru subminarea economiei, democratiei si a statului de drept! trebuiau cel putin 20 de ani!

Ok 6 ianuarie 2014 at 17:54

Cred ca ar trebui sa se uite si in curtea PNL la dosarul referndumului si cum a facut Roman , fost ziarist , milioanele din politica

Pentru Dolfi 6 ianuarie 2014 at 17:57

Basist imputit ce esti tu … Omul asta a bagat Romania in UE si in Nato …. Sa va fie rusine ticalosilor

!!! 6 ianuarie 2014 at 18:02

Rusine justitiei din Romania !!!

j 6 ianuarie 2014 at 18:04

Ok in regula l-au bagat la zdup din nou… Dar pe cand ii vedem acolo sa-i tina companie pe Basescu, Udrea, Ritzi, Emil Boc (aka Number One din interceptarile primarului arestat al Clujului) ?

...j 6 ianuarie 2014 at 18:09

Sa nu uitam de : Hava, Dumitrel , etc .

Horea 6 ianuarie 2014 at 21:02

@j

Asa e. Sa nu-i uitam si pe Fenechiu, Seres, Naghi, s.a.

@j 7 ianuarie 2014 at 1:41

si Atanasiu

gica 6 ianuarie 2014 at 18:18

baa dobitocilor. porcul asta e vanzatorul nr 1 al tarii. inchisoare pe viata este prea putin pt unul ca el. chiar nu va treziti !!!

Status-Quo 6 ianuarie 2014 at 18:26

A scapat usor! Foarte usor. Mult prea usor.

Am o intrebare pentru frustratii de mai sus, ca va vad asa cam deranjati: ia spuneti-mi voi mie, bai patrihotilor, de unde are Nastase 1.100.000 de euro basca bani de 3 masini: un Audi A6 (sa zicem 50.000 euro), un Volkswagen Touareg (sa zicem tot 50.000 euro) de ultima generatie plus un Mitsubishi (asta pare ceva mai vechi sa zicem 15-20.000 euro) in conditiile in care a fost bugetar mai tot timpul?

De unde bani de apartamentul din constructia din Zambaccian? De unde bani pentru casa/ferma de la Cornu? De unde tablouri de nu-i mai ajung peretii in toata casa? Sa mai punem si amenajarile interioare?

Cand stiti sa dati raspunsuri la astea, bai deranjatilor, atunci sa va dati cu cururile de pamant pentru ca adrian nastase a fost condamnat pentru o gainarie. Doar pentru o gainarie.

Horea 6 ianuarie 2014 at 21:05

@Status-Quo

Cum de unde bani? De pe … ouă!

ioan toma 6 ianuarie 2014 at 19:01

…a fost judecat deja. A fost data de catre altii sentinta de executare .Ce si la ce mai folosesc parerile noastre ?…putem doar avea pareri, fara ca de fapt sa mai conteze…e mult ,si doar o zi de puscarie e mult. Nu este deloc inteligent sa ajungi acolo, dar viata nu garanteaza nimanui absolut nimic, …doar cum se intimpla….

dolfi 6 ianuarie 2014 at 19:02

dobitocului frustrat care m-a facut basist il poftesc sa s*ga p*la tuturor politicienilor de dupa 1989, ca poate-i vine boului mintea la cap. Handicapatule care esti tu handicapat am zis io ceva de chior linge-i-ai gaura maro prostule!!!! Iti place sa te fure hotii din 4 in 4 ani bouvagon cu mintea scurta!!

Daca stii sa te informezi (nu stii ca esti bouvagon!) – o sa stii ca altii din afara ne-au bagat in Nato, Europa, etc. Pretul a fost: INDUSTRIA devalizata si data pe nimic la straini, respectiv ROMANIA=PIATA de DESFACERE pentru gunoiul europei precum si loc pentru testat medicamente.

Si ia si reciteste ce a scris mai sus Status-Quo!

Status-Quo 6 ianuarie 2014 at 19:23

@dolfi,

vezi ca pentru subminare nu l-au judecat inca. Si nici n-o sa-l judece, probabil, pentru ca ar deschide astfel cutia Pandorei. De abia atunci s-ar deschide cutia Pandorei in Romania!

Datul BCR, datul Petromului, dezlipirea de la acesta a Arpechim cu urmari pentru Oltchim, afacerea Holzindustrie Schweighofer (pare-se tot marca inregistrata Adrian Nastase), afacerea cu duty-free-urile, treaba cu matusa Tamara (4000.000 de dolari depusi la banca din geanta de madam Dana impreuna cu Sorin Tesu) chipurile bani de la Bitner pentru tablouri/biuterii ale batranei Tamara Cernasov (frumos nume) si or mai fi si multe altele…

Si ia uite ca se gasesc unii sa-l planga!

Ehei 6 ianuarie 2014 at 19:31

… gogule, gogule …!!!

Pt : Dolfi 6 ianuarie 2014 at 19:12

Vocabularul tau este al unui tipic basist… Oare de ce esti maro pe la gura ?

Sa va fie rusine 6 ianuarie 2014 at 19:17

RESPECT ADRIAN NASTASE !!!!

Status-Quo 6 ianuarie 2014 at 19:26

Respect pentru Dana Barb: romanii traiesc ca un popor de rame! Asta da!

Ehei 6 ianuarie 2014 at 20:04

… au ieşit şacalii … mai rar atâta răutate, să te bucuri de nenorocirea altuia …Si ca să fie mai convingător, cu un vocabular de cea mai ordinară speţă …Pentru ce ? Jalnic ! Pentru ce Status Quo ? Pentru ce dolfi, Pentru ce gica ? Jalnică plăcere … Ce aveti, fratilor ?

dolfi 6 ianuarie 2014 at 20:14

ce rautate ma? asta si-o merita cu varf si indesat la cate furaciuni a facut… scapa prea ieftin. nici unul din ultimii 24 de ani nu e mai breaz ! Adica sa stam ca gastele sa ne fure toti??? pana cand!?

Ehei 6 ianuarie 2014 at 20:38

… dolfi, să înţeleg că la anu’ pe vremea asta, când va fi “expirat” imunitatea UNUIA si când vor intra pe rol toate hotiile lui, când în faţa vilei din Mihăileanu (vila la fel de „cu japca” dobandita) vom asista la acelaşi circ ca si acum, adică cu politia, cătuşe, presă, etc., la fel de vehement vei reactiona ? Daca da, atunci te inteleg.

dolfi 6 ianuarie 2014 at 21:19

da cu ce-i mai bun un hotz fata de celalalt?

Ehei 6 ianuarie 2014 at 21:30

Nu-i cu nimic mai bun un hot fata de celalat hot, dolfi. Doar ca unul are imunitate, fiind presedinte, celalat, nu.

mike 6 ianuarie 2014 at 22:03

Ma tem ca dupa calculele mele cam 25/00 din populatia tarii ar trebui pusa dupa zebrele si la munca silnica minimum 4 ani. Dar asta nu se va intimpla deoarece – Justitia e corupta-putreda- manipulata de mafioti pe posturi de diplomati. Romanie floare frumoasa ai vestejit -neghiobii ti-au rupt radacina–ti-au cazut petalele—-te pling.

Marginean Adrian 7 ianuarie 2014 at 2:25

Cea mai buna veste pe ziua de astazi. Totusi 4 ani e prea putin, dar mai bine decat deloc.

Carcotasul 7 ianuarie 2014 at 21:22

Eu l-asi fi tras in teapa pe Bombonel, ca oricum ii face placere!

Cosbuc 7 ianuarie 2014 at 8:00

Se pare că justitia a început să funcţioneze ! De aceea :

Balada flotei.

“A fost odată ca-n poveşti,
A fost ca niciodată,”
Pe ape tulburi, româneşti,
O flotă minunată …

Si era una pe Danub,
„Mândră în toate cele,”
Pe mări şi pe oceane-adânci,
Chiar şi pe vremuri rele …

Da a venit un marinar,
Senil, chiar dus cu pluta.
A dat fregată cu fregată,
Si-a încasat valuta.

Si-a dat românilor o ţeapa,
Instanţa pune nota.
Că tâmpu-i acum presedinte,
Pân’ se “prescrie” Flota !

Da s-o prescrie ea vreodată
Că s-o umplea şi sacu’.
Si vine ea şi vremea când,
Scăpam (si) de tolomacu’!

Horea 7 ianuarie 2014 at 9:46

@Cosbuc

Daca tot ai inspiratie, scrie niste versuri si despre CFR.
O alta VALOARE nationala scoasa la vanzare pe nimic.
Tot „tolomacu” e de vina si pentru asta?

cout 7 ianuarie 2014 at 9:26

Toti care au furat aurul dacic trebuie sa plateasca.Nu ne batem joc de aceasta tara.Dumnezeu ne-a binecuvantat asa ca oricine ne fura v-a fi aspru pedepsit .

HH 7 ianuarie 2014 at 10:49

ESTE UN INCEPUT, SPER CA DE ANUL VIITOR SA-I AIBA COLEGI SI PE VANTU, BASESCU( SI FETELE) UDREA, RIDZI, BERCEANU, VIDEANU, POPOPVICIU, VIERMI LOCALI MAI MARI SAU MAI MICI….

Status-Quo 7 ianuarie 2014 at 11:39

Prostie cu repetitie.

O sa fac un comentariu la ce scriai mai sus. Vad ca faci o lista (i-as zice lista sentimentala unde pui de toate si de colo si de dincolo). Echidistant!

Exista o tendinta azi in electorat sa respinga toata clasa politica. OK. E de inteles intr-o anumita masura.

Este insa o greseala. Cu repetitie. Adica dupa ce ai votat prosteste in 2012 (dupa ce ai fost si la un referendum unde ai votat tot asa) acum ce faci?

In loc sa-ti pui cenusa-n cap, sa recunosti cinstit si curajos ca ai gresit si ai votat din ura si manipulat si ca n-ai avut capacitatea sa discerni te apuci si spui ”toti sunt la fel”. Mare greseala. A doua la rand.

Deci carevasazica asa: votantu’ era bun da politicienii erau rai! Bravos!

Baieti nu mai cautati virgine in politica. E pierdere de vreme!

Luati ce aveti mai bun si folositi pana cand o generatie noua (poate nai buna, sa speram) poate prelua si duce lucrurile mai departe.

Am daramat CAP-urile in 90 si acum vedem ca n-a fost bine. Cate CAP-uri mai vreti sa daramati ca sa realizati ca gresiti?

HH 7 ianuarie 2014 at 21:21

NU REGRET DELOC FELUL IN CARE AM VOTAT IN 2012, SPER CA VIERMII PORTOCALII SA DISPARA SI NU DOAR SA-SI SCHIMBE CULOAREA SI BINE INTELES MILOGUL DE LA COTROCENI SA-L URMEZE PE NASTASE !!!
IN NICI UN CAZ NU CRED CA SUNT TOTI LA FEL !

Status-Quo 7 ianuarie 2014 at 23:07

Unii votanti nu sunt in stare sa accepte ca au gresit. Pur si simplu. Din orgoliu. Nici macar sub pseudonim!

Am votat cu USL da nici astia nu-s de treaba sa-i ia draqu pe toti! cam asta zic… Bine, bine si cu asta ce-am facut? Care-i alternativa?

Maturizati-va ca altfel chiar dam de draqu!

HH 8 ianuarie 2014 at 9:18

AM VOTAT USL FOARTE BINE !
NU EXISTA ALTERNATIVA VIABILA, GASCA PORTOCALIE TREBUIE ” SA PLATEASACA’ , DACA USL NU VA MAI URMARI ACEST DEZIDERAT SI VOR APAREA ALTII CARE VOR AVEA SI ACEST SCOP II VOM VOTA PE ACEEA, INSA EU NU VREAU SA-L MAI VAD IN POLITICA ROMANEASCA PE MILOGUL MITOMAN BASESCU, NICI PE SLUGA bOC, NICI PE UDREA, ANASTASE, VIDEANU, FATA CEA MICA, CEA MARE, FRATELE, NICI PE MITREA, DIP, IGAS SI ALTE ORATANII !!!

Bail Request 8 ianuarie 2014 at 11:40

@ HH. Agreez in totalitate parerea ta. In fond, fiecare ne alegem afinitatile politice asa cum gandim si asa cum simtim. Atunci cand avem o atitudine sau o optiune (politica) este pt. ca asa simtim in acel moment si vreau sa cred ca, in general este optiunea proprie a fiecaruia dintre noi. Intamplarea face ca optiunea mea coincide cu optiunea ta si din fericire, cu optiunea a peste 7 milioane de romani, ceea ce demonstreaza ca, cel putin in acest moment, optiunea noastra este cea buna, dupa o regula simpla, conform careia „majoritatea decide” sau alfel spus „nu toata lumea este proasta, numai eu sunt destept”. Din pacate nu toti handicapatii inteleg aceasta regula elementara si dovada cea mai elocventa este atitudinea pe forum a unui handicapat, iata devenit notoriu, un bosorog nenorocit, Status Quo pe pseudonimul sau adevarat, care bineinteles posteaza si cu altele (prseudonime), nu vreau sa intru in amanunte ca e mai putin important. Ei bine, dupa niste reguli care functioneaza numai in mintea sa bolnava de paranoia, „limbricul atomic” (in speta magarul castrat SQ) compara optiunile noastre si ale altora, cu optiunea lui iar atunci cand nu „bate” reactioneaza : „ati votat gresit, ati votat prosteste, dam de dracu, n-ai capacitatea sa discerni … si altele ” iar cand este provocat la a raspunde care sunt regulile dupa care doar gandirea lui este buna, a celorlalti -nu, jigneste cu nerusinare, neavan de fapt nici un argument ce-l poate avea un om normal … Asta e una din partile rele ale democratiei, faptul ca orce tampit poate ocupa spatiul public … Daca vrei sa te convingi amice HH, citeste replica „impricinatului” limbric la adresa mea, din 07.01 de la ora 17, 07,, atacurile la adresa ta, a celorlalti care au o alta opinie decat a lui si bineinteles replica pe care cu siguranta „malignul” o va avea, in scurta vreme … Hai, salut !

gogu 7 ianuarie 2014 at 16:29

Bai fratilor sustinatori ai hotilor si infractorilor daca va este asa de mila de bombonel de ce nu mergeti cu el la mititica sa da-ti un septic sau poate vreti sa da-ti o tabla cu alt infractor nea jiji oricum acest individ zis „7 case” sau „matusa tamara” a primit putina puscatorie in comparatie cu ce manarii a facut si cati bani a sifonat …dar se pare ca ati uitat de toate potlogariilew lui si cand va invita sa-i numarati…ouale!

un bautor de apa plata 7 ianuarie 2014 at 11:05

@HH – sa te auda cel de sus ! Da nu-mi vine sa cred, pt ca si ala „tine” cu cei cu bani” !

HH 7 ianuarie 2014 at 12:44

Schimba-ti bautura, treci pe alcoolice!

SEBESANU 7 ianuarie 2014 at 13:25

Daca ati vedea moacele pedelistilor in dimineata asta dupa ce au aflat reactiile sebesenilor dupa condamnarea lui Adrian Nastase si comentariile ca lasa ca i vine si la altul randul ai fi zis ca ia lovit boala. Dupa betia de aseara astazi isi dau seama ce gresala enorma le-a facut seful cand a distrus un om ce insemna ceva pentru Romania. Acum sa vedem ce se va intampla in Ianuarie dupa ce se termina cu imunitatea.

Horea 7 ianuarie 2014 at 13:47

@SEBESANU

Ce-ar fi sa traduci comentariul postat mai sus?!

Bail Request 7 ianuarie 2014 at 13:42

Se intampla ceva, chiar revoltator pe aici. Exista pe aici o persoana, Status Quo isi spune, care are impresia ca el le stie pe toate, da lectii la toata lumea, pozand in a tot stiutorul, vezi si comentariul de mai sus. Desi i s-a atras atentia de mai multe ori, de mai multe persoane,cloca asta batrana, persista in aceiasi atitudine, de multe ori chiar jignind pe cel care are o alta parere decat a lui.
„Este insa o greseala. Cu repetitie. Adica dupa ce ai votat prosteste in 2012 (dupa ce ai fost si la un referendum unde ai votat tot asa) acum ce faci?”
Deci bai magar castrat, dupa care regula apreciezi tu cat de prosteste voteaza cineva ? Doar pt. ca nu a votat ca tine? Si mergand pe aceiasi logica, de ce trebuie sa-si puna cineva cenusa in cap ? Auzi : „, sa recunosti cinstit si curajos ca ai gresit si ai votat din ura si manipulat si ca n-ai avut capacitatea sa discerni …” Dar de unde stii tu bai limbric avortat, cat discernamant are fiecare ? Si apoi cu care discernamant il compari, cu al tau ? Da pune-ti tu cenusa in cap bai bosorugule si nu mai tot da sfaturi pe aici. Vezi-ti tu de treaba ta, fa-ti propaganda pedelisto- basesciana cat te duce capu’ alzheimeruit si lasa pe fiecare sa-si exprime propria parere, fara a-l ironiza tu si fara a da tu sfaturi tampite. Parca vad ce atitudine de om prost o sa ai, iara …

Status-Quo 7 ianuarie 2014 at 17:07

Fă bailo,

esti desteapta ca noaptea.

Iiar ti-ai schimbat pseudonimu? Scrisu’ de ce nu-l schimbi?

Ia uite… stie si limba germana! Acu o cheama ”bail request”.

Auzi fă, da ce inseamna ”bail request”? Fa-ne si noua o traducere ca stam rau cu limba germana.

Du-te fă bailo si te culca ca esti obosita. Ti-au picat greu sarbatorile ca te-ai umplut de sarmale si carnati.

Somn usor!

Bail Request 7 ianuarie 2014 at 17:40

Exact cum ma asteptam : reactie de om prost …N-ai inteles nimic …

Comentariile sunt oprite