Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Huawei a devenit anul trecut al doilea brand de telefoane mobile la nivel mondial și vrea detronarea Samsung până în 2020

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Huawei nu a ascuns niciodată îndrăznețul obiectiv pe care și l-a propus pe piața telefoanelor mobile. Chinezii vor, nici mai mult, nici mai puțin decât locul 1 în clasamentul mondial al vânzărilor până în 2020. Și se pare că sunt pe drumul cel bun. Anul trecut, Huawei a vândut 153 de milioane de telefoane, detronând de pe locul 2 gigantul american Apple. Acum, nu-i mai rămâne decât să lupte pentru prima poziție din top cu colosul Samsung. Asta și să reușească să-și păstreze avansul în fața americanilor, care vor da totul pentru a reveni pe poziția secundă.

Vânzările Huawei au fost impulsionate anul trecut de modelele Huawei P10, Huawei P10 Plus, Huawei P9 și Huawei P9 Lite, dar și Huawei Mate 9 și Huawei Mate 9 Pro. Strategia Huawei, de a vinde telefoane performante cu Android la prețuri accesibile, a dat roade. În plus, pentru chinezi urmează lansarea succesorului lui Huawei P10, Huawei P11 sau, după unele surse, Huawei P20.

Huawei P20/P11, cel care va înlocui flagshipul actual Huawei P10, ar urma să aibă specificații de top, printre care și o cameră triplă principală de 40 MP și o cameră secundară Selfie de 24 MP. În plus, succesorul lui Huawei P10 va avea Face ID, după modelul Apple, și senzor de amprentă, plus o memorie de 8 GB RAM. Chinezii știu că, pentru a se bate cu giganții Apple și Samsung, nu e suficient să vinzi mai ieftin, ci trebuie și să propui specificații mai bune și să vii cu mai multe inovații.

Telefoanele Huawei au devenit populare într-un timp record, grație ecranelor mari și camerelor foto foarte avansate. Cu toate acestea, chiar dacă Huawei a devenit al doilea brand de telefoane mobile la nivel global, nu are niciun model de telefon în top 10 al celor mai bine vândute și mai populare telefoane, lucru pe care l-a încercat, însă, cu Huawei P10 și, cu siguranță, îl va încerca și cu succesorul lui Huawei P10, P20 sau P11.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea