Rămâi conectat

Ştirea zilei

Hoţii de fier vechi lucrează non-stop

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

lAgenţii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au prins-o în flagrant pe H.C., de 21 de ani, din Sebeş în timp ce transporta cu o căruţă trasă de cal o uşă metalică sustrasă din incinta unei societăţi comerciale din municipiul Sebeş. Uşa urma să fie vândută la un centru de colectare a fierului vechi. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
lPoliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş i-au identificat pe cei care au sărbătorit ziua de 1 mai prin… muncă, furând fier beton în valoare de 270 de lei de la o societate comercială ce are organizat un şantier în Arini – Râul Sebeş. Cei 4 suspecţi, cu vârste între 18 şi 29 de ani, toţi din Sebeş, sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
lAgenţii Postului de Poliţie Livezile au fost sesizaţi că în perioada 19-24 aprilie din curtea unei locuinţe au fost sustrase mai multe elemente metalice, estimate la circa 800 de lei. Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti, la scurt timp de la sesizare, a fost identificat principalul suspect de comiterea furtului: V.A., de 35 de ani, din comuna Unirea. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt precum şi pentru documentarea întregii lui activităţi infracţionale şi pentru recuperarea prejudiciului. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Trei tineri din Alba au oferit speranță bolnavilor care au nevoie de sânge: S-au prezentat împreună la Centrul de Transfuzie Sanguină

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | Trei tineri din Alba oferă speranță bolnavilor care au nevoie de sânge: S-au prezentat împreună la Centrul de Transfuzie Sanguină Trei tineri din județul Alba, s-au prezentat în cursul zilei de marți, 5 decembrie, pentru a dona toți sânge pentru bolnavii în stare gravă. „Trei prieteni și-au făcut timp pentru o faptă bună. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare