Rămâi conectat

Curier Județean

Hoți de smartphone-uri, prinși de polițiștii din județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Aiud au identificat persoanele bănuite de comiterea a 3 infracțiuni de furt şi a unei fapte de însuşire a bunului găsit, toate având ca obiect telefoane mobile. Telefoanele, cu o valoare totală de 5.600 de lei au fost recuperate şi restituite proprietarilor.

La data de 24 mai, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, cu sprijinul poliţiştilor Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Alba Iulia, au reuşit identificarea a 4 persoane bănuite de comiterea a 3 fapte de furt de telefon mobil şi a unei fapte de însuşirea bunului găsit ce are ca obiect tot un telefon mobil, reclamate poliţiei în perioada noiembrie 2016 – mai 2017.

Astfel, poliţiştii au stabilit faptul că, în noaptea de 26/27.11.2017, o femeie în vârstă de 49 de ani, din judeţul Gorj, care locuieşte, fără forme legale în municipiul Aiud, a profitat de neatenţia clientei unui local public din Aiud şi i-a sustras telefonul mobil, în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

Telefonul mobil a fost recuperat şi restituit păgubitei, iar faţă de femeia bănuită de comiterea furtului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Tot ieri, 24 mai, poliţiştii au identificat-o pe o femeie de 52 de ani, din Ocna Mureş, ca bănuită de comiterea furtului unui telefon în valoare de 1.200 de lei, în dauna unui bărbat de 71 de ani, din Aiud.

În sarcina acesteia s-a reţinut faptul că, în data de 16 martie a.c., a profitat de neatenţia păgubitului şi, în timp ce se afla în autoturismul acestuia, i-a sustras telefonul mobil.

Poliţiştii au stabilit faptul că, în acelaşi fel ar fi acţionat şi o tânără,în vârstă de 29 de ani, din Alba Iulia care, în data de 16 martie a.c. a sustras un telefon mobil în valoare de 1.485 lei.

Şi în aceste cazuri s-a reușit recuperarea telefoanelor furate, iar faţă de femeile bănuite de comiterea faptelor cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Poliţiştii din Aiud îl cercetează, sub aspectul comiterii infracţiunii de „însuşirea bunului găsit”, pe un bărbat de 41 de ani, din municipiul Aiud.

Se pare că, în dimineaţa zilei de 19 mai a.c., acesta ar fi găsit un telefon mobil, în valoare de 1.000 de lei, pe care proprietarul îl uitase pe mase din faţa unui choşc alimentar din Aiud.

Şi în acest caz, telefonul a fost recuperat şi restituit bărbatului ce l-a pierdut.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea