Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Hoți de biciclete din Sebeș, pe mâna polițiștilor care au reușit să rezolve două cazuri în aceeași zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rar se întâmplă ca odată o bicicletă furată să fie și recuperată, iar hoțul prins. Ei bine, iată că polițiștii din Sebeș au reușit acest lucru de două ori în aceeași zi.

În primul caz, oamenii legii au reușit să recupereze bicicleta unui copil de 14 ani, imediat după ce i-a fost sustrasă, de pe stradă, din faţa unui imobil.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit IPJ Alba, “la data de 8 iunie a.c., în jurul orelor 23,30, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de un minor în vârstă de 14 ani, din Sebeş, cu privire la faptul că i-a fost furată bicicleta ce o lăsase în dreptul imobilului cu numărul 8 de pe strada Lucian Blaga din Sebeş.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de siguranţă publică, care a reușit să-i depisteze în flagrant delict pe doi tineri, de 17 şi 18 ani, ambii din municipiul Sebeş, care se deplasau cu bicicleta sustrasă.

Pe numele lor a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, iar bicicleta a fost recuperată şi restituită minorului păgubit.”

 

Tot ieri, 8 iunie, poliţiştii din Sebeş l-au identificat pe un minor din municipiu, ca persoană bănuită de comiterea unui furt de bicicletă, faptă sesizată poliţiei la data de 27 mai 2015.

Se pare că în seara zilei de 25 mai a.c., minorul a pătruns în curtea locuinţei unui cetăţean din Petreşti, profitând de faptul că poarta nu era asigurată şi i-a sustras bicicleta în valoare de 900 de lei.

Potrivit IPJ Alba, “cu ocazia activităţilor de cercetare desfășurate, poliţiştii au reuşit să recupereze prejudiciul.

Faţă de minor a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt. Totodată, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale.”

 

Pentru a nu deveni victime ale infracțiunii de furt, poliţia recomandă:

 

  • Nu lăsaţi uşile descuiate nici pe timpul zilei, nici pe timpul nopţii, chiar dacă vă aflaţi la domiciliu!
  • Când plecaţi de acasă, încuiaţi uşile şi ferestrele! Asiguraţi anexele!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor – ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit și a murit pe cruce, vine cu interdicții creștine sau cu diferite obiceiuri ce diferă de la regiune la regiune. Multe persoane respectă aceste obiceiuri cu speranța că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea