Rămâi conectat

Actualitate

Hoți cu tupeu la Teiuș – au demontat roțile unui autoturism parcat pe o stradă din oraș

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi tineri din Teiuș sunt principalii suspecți de comiterea unui furt în legătură cu care polițiștii din oraș au fost sesizaţi la data de 22 martie a.c.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că în noaptea de 21/22 martie,  O.V., de 22 de ani, împreună cu P.I.A., de 19 ani, ambii din Teiuş, au demontat şi sustras roţile din faţă a unui autoturism parcat pe strada Ştefan cel Mare din Teiuş. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului.

Cu ocazia extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 23/24 martie, cei doi suspecţi, împreună cu un minor de 16 ani, din Teiuş,  au pătruns în curtea unui imobil nelocuit din Teiş, de unde au sustras o sobă metalică, un cazan din fontă şi o plită metalică. În acest caz, poliţiştii au reușit recuperarea prejudiciului în proporţie de 50 %.

Faţă de toţi suspecţii, poliţiştii au întocmit acte premergătoare  sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania Meteorologul ANM Mihai Huştiu a explicat că vremea a intrat într-un proces accentuat de răcire, iar începând de luni vom avea temperaturi și mai scăzute. Până la mijlocul săptămânii viitoare vom avea parte de ploi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea