Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Hoț de bicicletă, prins la scurt timp după ce a dat „lovitura”. Polițiștii din Sebeș i-au întocmit acestuia un dosar penal pentru furt

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 35 de ani din municipiul Sebeș s-a ales cu un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt, după ce a sustras bicicleta lăsată neasigurată a unei femei dintr-o scară de bloc.

Polițiștii din Sebeș l-au prins pe un bărbat din municipiu având asupra sa o bicicletă furată. Bicicleta a fost restituită păgubitei, iar bărbatul este cercetat pentru furt.

La data de 15 septembrie 2019, în jurul orei 14.00, o femeie din Sebeș a sesizat poliția cu privire la faptul că i-a dispărut bicicleta, în valoare de 500 de lei, pe care o lăsase, neasigurată, în scara blocului în care locuiește.

La scurt timp de la sesizarea furtului, polițiștii de siguranță publică l-au depistat pe un bărbat de 35 de ani, din Sebeș, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiu, având asupra sa bicicleta furată.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru furt, iar bicicleta a fost restituită păgubitei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

LIVE VIDEO Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, vizită la baza sportivă de la Micești, Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, vizită la baza sportivă de la Micești, Alba Iulia Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, sunt prezenți în această dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia, eveniment care a debutat la ora 11.00. Astfel, municipiul reședință […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea