Rămâi conectat

Actualitate

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 6-12 ianuarie 2014. Află ce îţi prezic ASTRELE

Ziarul Unirea

Publicat

în

E început de an, iar dacă vrei să vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta, află din cele ce urmează care sunt previziunile pentru tine în această săptămână 6-12 ianuarie.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Totul capătă sens în acest început de săptămână şi trebuie să îţi reintri în ritm cât mai repede posibil. Eşti prinsă între familie, job şi prieteni, şi ai impresia că pe niciun plan nu merge aşa cum ţi-ai dori. Învaţă să renunţi la a încerca să mulţumeşti pe toată lumea, niciodată nu va fi perfect. În weekend, încearcă să te relaxezi şi să spui stop petrecerilor până dimineaţa.

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Eşti foarte emotivă în acest început de săptămână, dar asta nu înseamnă că trebuie să îţi ignori sentimentele. Poartă-te natural şi este posibil să primeşti atenţie din partea cuiva care să îţi condimenteze viaţa sentimentală. Miercuri şi joi nu sunt zile în care să rişti, ceea ce însemană că trebuie să îţi temperezi impulsurile. În weekend, energia de care dai dovadă te va ajuta să termini orice ai începe.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Nu eşti cea mai raţională persoană de pe pământ, şi nici nu ar fi posibil acest lucru. Dar spre deosebire de alţii, ţie ţi se trimit nişte semne care te ghidează în viaţă. Orice decizie pe care o iei în această săptămână va fi apreciată. Dacă pui pasiune în ceea ce faci, rezultatul nu are cum să fie decât unul bun. În weekend ai încredere în ceea ce spun cei cu experienţă, sfaturile lor te vor ajuta.

Rac (22 iunie – 21 iulie)
Abilitatea ta de a face diferenţa dintre realitate şi ficţiune este puternică în acest început de săptămână. Asigură-te să verifici toate informaţiile pe care le primeşti, altfel rişti să fii acuzată de neprofesionalism. Joi sau vineri ocupă-te şi de tine, şi încearcă să te răsfeţi mai mult. În weekend, poţi continua pe aceeaşi linie, fără să crezi că este nedrept faţă de cei din jur.

Leu (22 iulie – 22 august)
Este bine să fii puţin paranoică în acest început de săptămână, mai ales dacă este vorba de sănătate. Ai grijă, însă, să nu fii mai suspicioasă decât trebuie. Dacă simţi că este ceva în neregulă, nu ezita să îţi faci un control de rutină. Munca te ţine ocupată, dar fă-ţi timp şi pentru alte aspecte ale vieţii tale. În weekend simţi nevoia să leneveşti şi să îţi faci planuri de viitor.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Intuiţia te împinge să lucrezi în echipă în acest început de săptămână, şi este o decizie cât se poate de bună. Familia ta are nevoie de o mână de ajutor din partea ta, şi ar trebui să faci tot posibilul să fii disponibilă pentru ei la orice oră. Nu trebuie să regreţi nicio clipă această decizie, va merita din plin. În weekend vei primi o invitaţie romantică pe care ai face bine să nu o refuzi.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
Schimările de care ai parte în acest început de săptămână te intimidează în aceeaşi măsură în care te şi încântă. Te adaptezi foarte uşor, aşa că nu trebuie să îţi faci griji. De miercuri până vineri vei vrea să descoperi cât mai multe lucruri noi şi să îţi lărgeşti orizontul. Un weekend liniştit este tot ceea ce îţi doreşti, aşa că încearcă să îţi cunoşti mai bine limitele.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Eşti foarte agitată în acest început de săptămână, ceea ce înseamnă că vei încurca multe dintre treburile pe care le ai. Nu acţiona în grabă, ci ia toate sarcinile pe rând. Orice ţi s-ar sugera, ai grijă să respingi, mai ales dacă vine din partea colegilor. O invidie din partea lor iese la iveală, şi nu ar fi bine să le pici în plasă. În weekend, compania iubitului tău te va face să te simşi cu adevărat adorată.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Eşti mult mai închisă în tine în acest început de săptămână, ceea ce înseamnă că vei socializa foarte puţin cu cei din jurul tău. Încearcă să ieşi din această stare, până ca aceştia să te considere o ciudată. Indiferent câte probleme ai avea în plan personal, încearcă să nu amesteci viaţa profesională cu cea sentimentală. În weekend ai nevoie de momente singură, în care să îţi faci ordine în gânduri.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Această săptămână va fi una pozitivă pentru tine. Optimismul şi energia de care dai dovadă te vor ajuta să ieşi din orice încurcătură. Încearcă să fii mai disciplinată miercuri şi joi, superiorii tăi sunt cu ochii pe tine. Dacă eşti singură, un bărbat care îţi dă târcoale de ceva vreme îşi va face curaj să te abordeze. Dacă eşti angajată într-o relaţie, atunci weekendul acesta va fi unul foarte romantic.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Începi săptămâna cu un secret pe care nu mai poţi să îl ţii ascuns. Chiar dacă ţi-e greu, va fi un pas înainte dacă vei reuşi să i-l împărtăşeşti cuiva apropiat. Prietenii tăi te susţin cu orice, mai ales dacă este vorba de o decizie pe plan profesional. Încearcă să nu îţi ignori familia, aşa că dedică-le acest weekend.

Peşti (19 februarie – 20 martie)
Aşteaptă-te ca în acest început de săptămână, toţi cei din jurul tău să fie lipsiţi de vlagă şi supăraţi că s-a terminat concediul. Nu este o reacţie atipică, pentru că şi tu simţi la fel. Te pândesc o mulţime de oportunităţi valoroase, dar nu te poţi concentra la nimic şi pare că nu îţi pasă de nimic. Încearcă să te aduni, pentru a nu te aglomera mai târziu. În weekend, fii alături de un prieten şi ajută-l să ajungă la mal.

Sursa: eva.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Lista telefoanelor pe care WhatsApp NU va mai funcționa, până la finalul anului 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista telefoanelor pe care WhatsApp NU va mai funcționa, până la finalul anului 2024 WhatsApp (Meta) a anunțat că, pe parcursul anului 2024, va suspenda suportul pentru 35 de smartphone-uri. Telefoanele inteligente afectate sunt sub iOS sau Android. Concret, este vorba despre următoarele mărci: Samsung, Motorola, Apple, Huawei, Lenovo, Sony și LG. De subliniat, totuși, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea