Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

HOROSCOPUL DRAGOSTEI 2015. Află câtă IUBIRE îţi “livrează” astrele în acest an

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Horoscop 2015 dragoste: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Capitolul iubire este unul dintre cele mai importante din viaţa omului. Pentru cei curioşi din fire, şi nu numai, care vor să afle cum stau cu dragostea în noul an, prezentăm horoscopul dragostei 2015. Astrele dezvăluie, pentru fiecare zodie în parte, cum va sta cu dragostea în noul an.

Citeşte şi: Horoscop 2015, berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Citește și: Mesaje de dragoste • Mesaje de iubire • Declarații de dragoste • Declarații de iubire

 Horoscopul dragostei 2015 este realizat pe baza tranzitelor şi aspectelor astrologice care influenţează casa relaţiilor sentimentale, casa căsniciei şi casa sexualităţii, pentru fiecare zodie în parte.

 Vă prezentăm mai jos zodiile şi iubirea în 2015:

 Zodia BERhoroscop dragoste 2015BECULUI şi iubirea 2015

Cu Jupiter in casa iubirii Berbecului, prima parte a anului 2015, pana spre jumatatea lunii august, este foarte stimulanta.

Energia sexuala, la cote inalte, si puternica inflacarare emotionala iti trezesc un viu interes pentru flirt, experiente erotice sau legaturi sentimentale. Ocaziile amoroase nu lipsesc, iar raspunsul tau la aluzii sau provocari este prompt si viguros.

Pe scurt, in 2015 sunt sanse maxime sa te indragostesti.

 Daca asa se va intampla, va fi o iubire nascuta brusc, in circumstante neobisnuite sau pentru o persoana neasteptata. Flacara poate izbucni oricand, insa exista anumite perioade care accentueaza predispozitia: februarie-martie, cand Venus, planeta iubirii, si Marte, planeta pasiunii, trec prin Berbec; aprilie, cand se produce o eclipsa de Luna chiar in casa relatiilor Berbecului; sau iunie-iulie, cand Venus trece prin casa senzualitatii Berbecului.

Citește și: Mesaje pentru copii. FELICITĂRI pentru copii. URĂRI de ”La mulți ani” pentru copil care pot fi transmise prin SMS

Daca ai o relatie solida si nu se pune problema alteia noi, in cuplu se discuta despre copii, poate sa apara chiar o sarcina, sau exista o realizare legata de copii. Iar viata intima este mai bogata si mai intensa.

Pe 11 august 2015 Jupiter trece in casa muncii Berbecului, iar elanul se mai domoleste. Ba, se poate chiar sa apara unele complicatii.

Ciclul retrogradarii lui Venus atinge casa iubirii Berbecului in august-septembrie 2015, iar in septembrie-octombrie casa cuplului Berbecului este atinsa si ea de retrogradarea lui Mercur.

Septembrie 2015, luna in care se intersecteaza cele doua cicluri, nu se anunta deloc linistita, dar poate fi deosebit de relevanta.

Ultimele doua luni ale anului 2015 sunt din nou foarte pasionale, mai ales noiembrie.

 Zodia TAURULUI şi iubirea în 2015:

 In 2014 ai scapat de tranzitul lui Saturn prin casa relatiilor Taurului, tranzit care a inceput in 2012. Ultimii ani au fost probabil mai apasatori sau mai solicitanti si trebuie sa se fi lasat cu concluzii, lectii sau intamplari remarcabile pentru viata de cuplu a Taurilor.

 Saturn paraseste casa relatiilor Taurului mai intai pe 23 decembrie 2014, lasandu-te sa respiri liber in prima parte a lui 2015.

 Starnite de trecerea lui Venus si a lui Marte prin Taur, lunile martie si aprilie 2015 sunt zburdalnice si infocate, putandu-se solda cu aventuri galante, dar si cu peripetii si momente de pierdere a controlului.

Citește și: Calendar creștin: Cand pică Paștele ortodox și cel catolic în 2021. Sărbători de Paște în urmatorii ani. Când cade în anul: 2021, 2022, 2023, 2024, 2025, 2026, 2027, 2028, 2029, 2030

Saturn revine in casa relatiilor Taurului la jumatatea lui iunie 2015, pentru inca trei luni mai sobre, in care pune punctul pe i sau finalizeaza ceva ce ramasese nefinalizat la trecerea precedenta.

In timpul acesta, are loc un alt eveniment astral de mare insemnatate pentru viata sentimentala a Taurilor: pe 11 august 2015 Jupiter, Marele Benefic, intra in casa dragostei Taurului, unde va sta pana in august 2016.

Incepand din 11 august, si mai ales dupa plecarea definitiva a lui Saturn din casa relatiilor Taurului (pe 16 septembrie 2015), atitudinea ta este marcata de senzualitate si romantism, de un apetit sexual robust si o inclinare catre flirt si placeri.

In plus, Jupiter e mester in a-ti crea conjuncturi favorabile nasterii unei noi iubiri…

Octombrie si prima decada din noiembrie 2015 formeaza o perioada fierbinte, cea mai fierbinte din an: langa Jupiter, in casa dragostei Taurului apar Venus, planeta iubirii si a seductiei, si Marte, planeta dorintei si a cuceririi. O adevarata bomba erotica. Ai grija, sa nu te ranesti daca explodeaza!

Zodia GEMENILOR şi iubirea în 2015:

2015 te invita sa reflectezi asupra vietii sentimentale, a casatoriei.

Evenimentele care intervin in 2015 sunt menite a te ajuta sa gasesti raspunsuri la intrebari de genul: Sunt in relatia potrivita? Ce vreau, de fapt, de la o relatie? Ce asteptari am de la partener/partenera? Si oare ce asteptari are el/ea de la mine?

2015 este primul din cei trei ani pe care Saturn ii va petrece in casa cuplului Gemenilor.

Saturn este o planeta sobra si inteleapta, care doreste sa te aduca pe albia nevoilor tale autentice, sa te invete sa analizezi si sa discerni, sa faci alegeri corecte, in cunostinta de cauza. Pentru asta, insa, te poate obliga sa treci prin felurite teste si incercari.

Citește și: Mesaje de 8 Martie • Mesaje pentru mama • Felicitări de 8 Martie care pot fi transmis prin SMS de ziua femeii • La mulți ani mama, mesaje, scrisori emoționane de ziua mamei

Perioada de 3 ani care incepe in 2015 este pentru Gemeni o perioada de bilant sentimental, de maturizare emotionala, de asezare intr-o relatie mai solida sau, dimpotriva, o perioada de redefinire sau de schimbare a directiei in viata de cuplu.

Se poate sa vrei sa te ancorezi mai adanc sau, dimpotriva, sa resimti nevoia de a te desprinde, de a lua o pauza. Depinde cat de solida e relatia. Ca linie generala, ai nevoie alaturi de tine de o persoana onesta si responsabila, pe care sa te poti baza.

Dincolo de toate, insa, tranzitul saturnian are o anumita rigiditate, pe care o poti depasi numai daca faci apel la suplete si adaptabilitate. Daca vrei sa ai o relatie confortabila, este important sa te situezi mereu pe o pozitie cooperanta, sa fii gata sa cauti solutii si punti de comunicare, sa examinezi situatiile si prin ochii celuilalt.

Zodia RACULUI şi iubirea în 2015:

Pluto ramane in casa cuplului Racului inca niste ani buni de aici inainte. Influenta lui Pluto este discreta dar profunda si cu impact transformator asupra relatiilor, deci nu trebuie ignorata.

In principiu, Pluto cauta perfectiunea si incearca sa produca schimbari ce ar putea conduce catre tinta cautarilor sale. Pluto sapa adanc, detecteaza fisurile din relatie si-ti trimite semnale subtile, atentionandu-te ca trebuie sa iei masuri pentru a le elimina.

Daca esti pe faza si initiezi transformarile necesare, relatia se va imbunatati Daca ignori semnalele, tensiunile acumulate vor provoca la un moment dat transformari nedorite.

Inca ceva: Pluto este cam extremist. In 2015 va trebui, asadar, sa ai mai multa bunavointa si sa fii mai maleabil(a) cu cel de alaturi.

Exista insa si un motiv de bucurie: Saturn paraseste casa iubirii si a sexualitatii Racului, in care s-a aflat incepand din 2012, perioada in care te-a obligat sa suporti o doza suplimentara de incordare si frustrari.

Odata influenta saturniana indepartata din casa iubirii Racului, apare o relaxare la nivel erotic, iar terenul ar putea deveni fertil pentru o noua iubire.

Lunile mai si decembrie 2015 sunt incarcate de senzualitate si potential romantic; capacitatea de seductie a Racilor este la maximum si pot aparea ocazii sentimentale favorabile.

Sfarsitul lui iunie, toata luna iulie si prima decada din august 2015 aduc Racului o forta sexuala crescuta si inclinatii pasionale, fiind orientate catre initiativa si cucerire.

Iubirea Racilor este impulsionata, deopotriva, la finele lui octombrie si in primele doua decade din noiembrie 2015.

Iar daca in 2015 nu vei avea parte, totusi, de oportunitati spectaculoase, un lucru e sigur: vei constientiza mai bine ce nevoi ai si ce vrei.

Zodia LEULUI şi iubirea în 2015:

Intrat in Sagetator in decembrie 2014, Saturn, stapanul casei cuplului Leului, scapa de atmosfera apasatoare a Scorpionului, iar viata intima a Leilor se relaxeaza.

Saturn va reveni pentru scurt timp in Scorpion, intre iunie si septembrie 2015, reactivand anumite tensiuni, cel mai probabil legate de familia, locuinta sau proprietatile Leilor. In rest, pana in decembrie 2017, Saturn se va afla in Sagetator, adica in casa dragostei, a sexualitatii si a copiilor Leului – o pozitie frumoasa, care promite.

Trigonul pe care il face Saturn cu Uranus indica posibilitatea aparitiei unor schimbari de situatie neasteptate care ii avantajeaza pe Lei, sau a unor intamplari inedite, mai putin obisnuite.

Uranus vrea independenta si originalitate, asa ca lucrurile vor merge perfect pentru Lei daca cuplul va fi deschis catre noi experimente si partenerii isi vor respecta unul altuia independenta.

Citește și: Mesaje de valentine’s day • Urări de valentine’s day. Declaraţii de dragoste de Valentine `s Day • Declaraţii de iubire de Valentine `s Day • Felicitări de Valentine `s Day

Pe de alta parte, Uranus este o planeta a actiunii subite si nu ar fi de mirare ca, sub trigonul pe care Uranus il face cu stapanul casei relatiilor Leului, sa se nasca subit o relatie sau sa moara subit una (fara prea mare jale, insa, fiindca aspectul este pozitiv).

Cireasa de pe tort este trigonul pe care acelasi Saturn il face cu Jupiter din Leu in prima jumatate a anului 2015, trigon care prevesteste Leilor impliniri sentimentale, fericire si realizari comune.

Pentru Leii care sunt inca singuri, cresc sansele de a-si intalni jumatatea.

Ianuarie 2015 este pentru Leu o luna favorabila iubirii, dar cea mai interesanta parte a anului este cuprinsa intre iunie si octombrie 2015, cand Venus se va afla aproape continuu in zodia Leului.

Una peste alta, in 2015 dragostea pluteste in aer.

Zodia FECIOAREI şi iubirea în 2015:

Inca din prima luna a anului 2015 ai parte de actiune: pe 12 ianuarie Marte intra in casa relatiilor Fecioarei, unde sta pana pe 20 februarie.

Marte starneste pasiuni aprinse, are tendinta de a cuceri si de a-si manifesta deschis emotiile. Se inflacareaza rapid si poate sa aduca iubiri fulgeratoare. Dar Marte poate sa provoace si conflicte, fiindca este impulsiv, razboinic si pripit.

Intre 27 ianuarie si 20 februarie 2015, prin casa cuplului Fecioarei trece si Venus, planeta dragostei. Venus seduce, atrage iubirea si are multa afectiune de oferit.

In perioada 27 ianuarie – 20 februarie, Marte si Venus se afla amandoi in casa relatiilor Fecioarei: este o perioada… fierbinte!

Apoi se instaureaza o oarecare liniste. Abia prin luna mai 2015 s-ar mai putea ivi ceva palpitant.

Adevarata aventura incepe pentru Fecioare in august 2015, cand Jupiter intra in Fecioara.

Mai intai, Jupiter este creditat cu darul de a aduce sansa in toate domeniile, deci si in dragoste. Apoi, Jupiter este un mare furnizor de energie fizica si sexuala, deci te poti astepta la o amplificare a libidoului si, de aici, la o predispozitie amoroasa mai accentuata.

Nu in ultimul rand, trebuie subliniat ca pentru Fecioare Jupiter este stapanul casei cuplului! Asadar, tranzitul lui Jupiter prin zodia ta natala (intre 11 august 2015 si 9 septembrie 2016) se va solda in mod sigur cu evenimente relationale importante.

Intervalul iunie-septembrie 2015 ar putea fi complicat din cauza unui tranzit venusian mai putin fericit.

Insa in octombrie si in prima decada din noiembrie 2015 Venus si Marte vin si ele in Fecioara, alaturi de Jupiter. Sunt cateva saptamani fierbinti!

Citește și: Mesaje de Dragobete • Urări de Dragobete • Felicitări de Dragobete • Declarații de dragoste de Dragobete • Declarații de iubire de Dragobete

Zodia BALANŢEI şi iubirea în 2015:

 In comparatie cu anul precedent, care a fost dificil pentru Balante (au trecut prin clipe grele fie relatia in sine, fie partenerul/partenera Balatei), anul 2015 este mult mai imbietor.

 Aflat in casa cuplului Balantei, Uranus este acum privit cu ochi buni de celelalte planete, asa ca influenta lui va fi una de improspatare sau de reinventare. Se poate sa se nasca o relatie noua sau sa renasca relatia existenta.

 In cazul in care te afli intr-o legatura constrangatoare sau care nu are la baza o compatibilitate reala, nu ar fi de mirare ca aceasta sa se rupa in 2015. In acest caz, ruptura nu trebuie privita ca o drama, ci mai degraba ca o eliberare: se incheie o etapa si incepe alta, probabil mult mai interesanta si mai motivanta.

 Ca regula generala, cat timp Uranus se afla in casa cuplului Balantei (pana in 2018), nimic nu este batut in cuie, totul este supus schimbarii si reinnoirii.

Daca vrei sa-ti mearga bine in dragoste sau in casnicie, in 2015 trebuie sa fugi de rutina, sa aduci mereu in relatie ceva nou, original sau incitant si, mai ales, sa faci astfel incat sa respecti libertatea celuilalt si sa ti-o aperi pe a ta, in acelasi timp.

Relatia de cuplu a Balantelor are nevoie in 2015 de o solida afinitate mentala, dar si de multa „aerisire”. Inchistarea in conventii si traditii, posesivitatea, gelozia si tendintele dominante ale unuia sau altuia dintre parteneri pot fi foarte nocive.

Altfel, 2015 poate fi pentru Balante un an al iubirii si al senzualitatii, fiindca Marte, stapanul casei cuplului Balantei, face nu mai putin de 3 conjunctii cu Venus, planeta dragostei.

Cele mai „fierbinti” perioade ale anului 2015 sunt februarie-aprilie, iunie-septembrie si noiembrie.

SCORPIONUL şi iubirea în 2015:

Daca lucrurile nu au mers grozav in ultimii ani, este bine sa stii ca plecarea lui Saturn din Scorpion poate debloca mai multe domenii, intre care si pe cel relational.

In 2015 iti regasesti entuziasmul, iti creste moralul si ai mai multa incredere in tine. Apoi, eliberandu-te de alte presiuni, te poti ocupa mai pe indelete de suflet.

Alt motiv de optimism in 2015 este situarea lui Jupiter, stapanul casei iubirii si a erotismului Scorpionului, in cel mai inalt punct al horoscopului tau solar si in pasionalul si radiantul semn la Leului. Asadar: actiune!

In plus, trigonul pe care-l face Jupiter cu Uranus arata ca in 2015 in viata ta poate aparea o noua dragoste, pe neasteptate sau pentru o persoana la care nu te-i fi gandit. Daca nu se pune problema unui nou amor, relatia existenta poate sa cunoasca o revigorare sexuala si o deschidere spre noi experimente.

Anul 2015 se arata a fi un an deosebit pentru Scorpioni din punct de vedere sentimental si din alt motiv: Venus, care este planeta iubirii si stapana casei cuplului Scorpionului, face trei conjunctii cu Marte (in loc de una, cat este normal intr-un an). Iar Marte este stapanul traditional al Scorpionului!

Luna ianuarie si primele doua decade din februarie 2015 sunt pasionale, pline de senzualitate.

In ultima decada din februarie si prima jumatate din martie 2015, dragostea Scorpionilor se impleteste cu munca sau cu responsabilitatile.

In a doua jumatate din martie, aprilie si prima jumatate din mai 2015, cuplul este pentru Scorpioni axul Universului.

Un mare potential amoros au si lunile septembrie, octombrie si decembrie 2015.

Un sfat: incearca sa nu te aprinzi prea tare si evita reactiile excesiv de temperamentale!

 SĂGETĂTORUL şi iubirea în 2015:

In 2015 Uranus continua sa se afle in casa iubirii si a sexualitatii Sagetatorului, unde va ramane pana in 2018. Influenta lui Uranus este electrizanta, incitanta, provocatoare, inovatoare, regeneratoare si, adesea, surprinzatoare

Uranus nu suporta rutina si conservatorismul, asa ca se va stradui sa aduca in viata intima a Sagetatorilor elemente de noutate, originalitate, variatie. Intamplarile pe care le provoaca Uranus stau sub semnul neprevazutului.

Dragostea poate sa apara dintr-o data, in circumstante iesite din comun, sau sa te arunce in bratele unei persoane cu totul neasteptate. Si nu ar fi de mirare sa aiba legatura cu diferentele culturale sau distantele geografice.

Altfel, 2015 este pentru Sagetatori un an al romantismului si al senzualitatii: Marte, stapanul casei iubirii Sagetatorului, face trei conjunctii cu Venus, in loc de una singura, cat este normal intr-un an.

Dragostea te cauta si iti poate rasari in fata oricand. Totusi, sansele cel mai mari sunt in februarie-aprilie si octombrie-noiembrie.

Exista insa in 2015 si anumite perioade cand relatiile reclama o mai mare atentie din partea Sagetatorilor. Sunt perioade in care astrele te invita sa analizezi cu multa luare-aminte ce ai putea face spre a-ti imbunatati convietuirea cu celalalt sau, in caz extrem, daca legatura in care te afli chiar merita efortul.

In 2015 Mercur, care este stapanul casei cuplului Sagetatorului, isi indeplineste cele trei cicluri ale retrogradarii in case relationale ale Sagetatorului, marcand cateva perioade semnificative.

Astfel, perioada ianuarie-februarie 2015 pune accentul pe comunicare in general si pe influenta comunicarii asupra vietii in doi.

Perioada mai-iunie 2015 se centreaza strict asupra relatiilor Sagetatorului, disecand probleme mai vechi care reapar la suprafata sau readucandu-ti in atentie o fosta iubire.

Iar perioada septembrie-octombrie 2015 Mercur ia la puricat integrarea sociala a relatiei.

CAPRICORNUL şi iubirea în 2015:

2015 este un an frumos pentru viata de cuplu a Capricornilor.

Saturn nu se mai opune casei iubirii Capricornului, cum a facut-o in ultimii doi ani. Drumurile se netezesc, comunicarea curge mai firesc, senzatia de raceala sau de indepartare se atenueaza.

Acum dispar unele bariere, obstacole sau ghinioane care se poate sa fi afectat viata sentimentala si sexuala a Capricornilor in ultimii doi ani sau sa le fi pus piedici in incercarea de a intra intr-o noua relatie.

2015 este un an bun pentru schimbari care tin de familie sau domiciliu. Este posibil sa te muti la el/ea sau invers, iar daca locuiti deja impreuna, este posibil sa va mutati intr-o locuinta mai mare sau mai frumoasa sau, poate, in alta localitate sau chiar in alta tara.

Sexualitatea Capricornului isi gaseste in 2015 noi forme de expresie si implinire, noi resurse de regenerare.

Tot in 2015, ar putea creste veniturile partenerului/partenerei – sau generozitatea sa.

Daca nu ai inca pereche, ai sanse mari sa-ti gasesti. In prima parte a anului 2015 se pot produce transformari psihologice ce pot conduce la o imbunatatire a relatiilor cu ceilalti si, prin aceasta, la sporirea sanselor de a intalni omul potrivit.

In martie-aprilie 2015 tendintele pasionale ale Capricornului sunt puternice si nu ar fi de mirare sa se iste vreo poveste de amor.

Iulie 2015 este o alta luna importanta pentru cuplul Capricornului, cu o mare incarcare emotionala. Atentie: aceasta intensitate se poate solda cu zile fierbinti de neuitat, dar poate si sa piarda directia si sa se materializeze in conflict.

O dezamagire nu este exclusa in august-septembrie 2015.

Octombrie 2015 poate aduce o idila la distanta, iar decembrie 2015 poate aduce multa distractie in doi.

 Zodia VĂRSĂTORULUI şi iubirea în 2015:

 2015 este pentru Varsatori un an favorabil dragostei si casniciei. Jupiter, Marele Benefic, se afla pana pe 11 august 2015 in casa cuplului Varsatorului. Disponibilitatea relationala creste, nevoile afective sunt mai mari, ai mai mult de oferit persoanei de alaturi.

Apar ocazii propice nasterii unei noi iubiri, oferte si tentatii sentimentale, propuneri de logodna sau de casatorie, cuceriri, impacari sau alte satisfactii amoroase.

Daca te afli deja intr-o relatie, aceasta trece printr-o perioada de buna intelegere, sprijin reciproc, implinire si dezvoltare. Partenerul/partenera are parte de realizari, iar reusita sa contribuie indirect la fericirea ta. Perioada aprilie-iunie 2015 este plina de senzualitate si pasiune.

Pe de alta parte, daca esti intr-o relatie restrictiva sau constrangatoare, care te apasa, in 2015 se poate sa rupi lanturile si sa te eliberezi. In acest caz, este putin probabil ca perioada de singuratate sa dureze. Se va gasi iute cineva care sa umple golul.

Un alt eveniment astral important pentru Varsatori este ciclul retrogradarii lui Venus, care face ca planeta iubirii sa petreaca in casa relatiilor Varsatorului aproape 4 luni (iunie-septembrie 2015, cu o mica intrerupere in iulie), in loc de o luna, cum face in fiecare an.

Tranzitul lui Venus in casa relatiilor Varsatorului pune o data in plus accentul pe viata sentimentala sau conjugala. Sensibilizeaza terenul, amplifica necesitatile si trairile afective. Poate fi un tranzit foarte tandru si romantic, aducator de impacari, reintalniri sau noi iubiri, dar sunt si cazuri in care poate sa puna sub lupa problemele cuplului, deficientele, fisurile.

Atentie mai ales in august-septembrie 2015, cand in casa relatiilor Varsatorului, alaturi de Venus, apare si Marte, iar situatia devine clocotitoare – fie foarte pasionala, fie conflictuala.

Zodia PEŞTILOR şi iubirea în 2015:

2015 poate fi pentru Pesti un an al intalnirilor fericite, al implinirilor sentimentale, sau chiar al casatoriei. Dar poate aduce si spulberarea unor sperante sau o situatie relationala confuza.

Anul incepe contradictoriu: ianuarie si februarie 2015 sunt luni incarcate de erotism, gratie trecerii simultane prin Pesti a lui Venus si Marte, dar tot cam atunci Mercur, stapanul casei cuplului Pestilor, se afla in ciclul retrogradarii intr-o casa defavorabila, asa ca pasiunea ar putea merge mana in mana cu frustrarea.

Luna mai 2015 este foarte senzuala si poate da nastere unor conjuncturi fericite.

Citește și: Codul Bunelor Maniere: Top 40 de reguli de bază

In iunie si iulie 2015, erotismul Pestilor atinge din nou cote inalte, iar viata amoroasa este foarte dinamica.

In august 2015 se petrece evenimentul anului: Jupiter, Marele Benefic, intra in casa cuplului Pestilor, unde va sta pana in vara lui 2016. Influenta benefica a lui Jupiter ar trebui sa se traduca prin dragoste si impliniri. Jupiter poate sa aduca Pestilor o noua iubire, satisfactii in relatia existenta – sau chiar ruperea relatiei, daca te constrange sau te apasa.

Bunele intentii ale lui Jupiter pot fi insa afectate de opozitia sa cu Neptun, aflat in Pesti, aspect care iti hraneste inclinatiile romantice, dar te indeamna sa creditezi persoana care te atrage cu calitati sau intentii pe care nu le are sau sa te complaci in situatii tulburi.

Apoi Venus, planeta iubirii, ocupa in perioada iunie-septembrie 2015 o pozitie care, in cazurile fericite, poate conduce la o idila la locul de munca, dar care, altminteri, poate cauza nemultumiri si necazuri.

Octombrie si prima parte din noiembrie 2015 constituie pentru Pesti o perioada fierbinte si provocatoare, dar care te poate face sa-ti pierzi capul. Numai ca, daca vrei sa ai o viata de cuplu fericita, in 2015 trebuie sa-ti pastrezi capul pe umeri – si foarte limpede!

 Sursa: eastrolog.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea