Rămâi conectat

Ştirea zilei

HOROSCOPUL anului 2019 pentru fiecare zodie. Ce ne rezervă astrele în dragoste, carieră, bani și sănătate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Horoscop 2019 pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioară, balanță, scorpion, săgetător, capricorn, vărsător, pești. Ce ne rezervă astrele în dragoste, carieră, bani și sănătate?

Un an nou, șansa unui nou început. Fie că anul 2018 a fost mai bun pentru unii, sau mai dur pentru alții, toată lumea speră ca 2019 să fie un an extraordinar.

Astrologii spun că anul 2019 este plin de optimism, entuziasm, dorință de cunoaștere și de autodepășire, de cucerire de noi orizonturi.

Citește și: Mesaje de dragoste • Mesaje de iubire • Declarații de dragoste • Declarații de iubire

BERBEC

Dragoste

Berbecii o să aibă parte de multe schimbări în ceea ce privește dragostea. Astfel, aceștia sunt nevoiți să lucreze mai mult la consolidarea vieții de cuplu și trebuie să învețe să aibă mai multă încredere în partenerul de cuplu. În a doua jumătate a anului 2019, Berbecii reușesc să-și dezvolte abilitățile de comunicare, iar cu această realizare vine și rezolvarea mai multor probleme din viața de cuplu. Dacă nu ești într-o relație, anul 2019 vine cu noroc, astfel încât poți să-ți găsești sufletul pereche fără să fie nevoie să cauți.

Bani și carieră

Pe acest plan, anul 2019 va fi unul cu adevărat agitat și vei avea deseori tendința de a lucra fără pauză, pentru a putea să-ți atingi obiectivele privind cariera. Nu trebuie să renunți la aspirații, însă nici să te extenuezi, cu atât mai mult cu cât anul 2019 aduce mai multe oportunități decât precedentul. Pe de altă parte, orgoliul te va încurca de multe ori la locul de muncă, astfel încât anul viitor se arată a fi presărat cu tot felul de conflicte minore. Dacă lucrezi mai mult la a-i asculta pe cei din jurul tău, evoluția ta la locul de muncă va fi mult mai rapidă.

Sănătate

Nu se anunță schimbări majore față de anul precedent. Exceptând momentele în care extenuarea își va spune cuvântul, starea ta de sănătatea va fi una bună. În plus, a doua jumătate a anului 2019 vine cu multă energie și cu o stare generală de bine, astfel încât starea psihică devine din ce în ce mai bună. Pentru a evita orice problemă de sănătate, este recomandat să apelezi la un regim alimentar mai sănătos decât cel din anul 2018. De asemenea, sportul te va ajuta să-ți menții sănătatea la cote înalte.

Familie

Precum în anul precedent, nu prea găsești timpul necesar pentru a petrece timp cu familia, iar de aici vor începe și conflicte și tensiuni cu cei dragi. Este recomandat să îți faci un program, pentru a putea să oferi atenție tuturor celor care au nevoie de ea și care, de altfel, o merită. Cea de-a doua jumătate a anului se anunță a fi una benefică pentru călătorii, așa că ar fi o idee bună să optezi și pentru una în familie.

Citește și: Mesaje de comemorare • Mesaje de condoleanțe • Anunțuri de deces

TAUR

Dragoste

După anul 2018, un an plin de situații neprevăzute în ceea ce privește dragostea, anul 2019 se anunță a fi mai liniștit. Astfel, viața sentimentală intră într-o linie armonioasă, iar comunicarea ajută la menținerea acestei linii. Pe de altă parte, a doua jumătate a anului 2019 vine și cu o neîncredere stridentă pentru care pot exista mai multe motive, unele fictive, altele apărute din lipsă de sinceritate.

Bani și carieră

Mare parte din atenția ta se îndreaptă în această zonă. Ceea ce îți lipsește este lipsa de deschidere către parteneriatele profesionale, iar acest lucru îți va încetini considerabil ascensiunea. Pe de altă parte, în a doua jumătate a anului 2019 apar oportunități, iar situația financiară este îmbunătățită. Chiar dacă nu sunt schimbări enorme, faptul că rezultatele încep să apară te va motiva să muncești mai mult. Cu toate acestea, încearcă să gasești un echilibru între viața profesională și cea personală.

Sănătate

Probleme care vor apărea vor fi mai mult de ordin psihic, având în vedere tensiunile pe care le pui asupra ta. În ceea ce privește sănătatea fizică, anul 2019 este lipsit de evenimente grave, însă tensiunea la nivel psihic nu te ajută deloc. Ar fi bine să apelezi la un psiholog sau la un apropiat atunci când simți că tot ceea ce se întâmplă în jurul tău te copleșește.

Familie

Vei avea parte de provocări pe acest plan, însă nimic atât de grav încât să-ți producă prea multe bătăi de cap. De asemenea, ar trebui să renunți la ideea de a ignora problemele unor membri ai familiei, mai ales dacă poți să le rezolvi cu puțin efort. În cea de-a doua jumătate a anului 2019, apar unele tensiuni în ceea ce privește două părți importante din viața ta: partenerul de cuplu și familia. Ostilitatea față de unul sau altul nu va rezolva nimic, motiv pentru care este recomandat calmul. Comunicarea poate rezolva cu ușurință această problemă.

Citește și: Mesaje pentru copii. FELICITĂRI pentru copii. URĂRI de ”La mulți ani” pentru copil care pot fi transmise prin SMS

GEMENI

Dragoste

Anul 2019 se anunță a fi o provocare pentru relațiile de lungă durată, în primul rând având în vedere legăturile la nivel emoțional. În prima parte a anului, relația de cuplu pare armonioasă, iar situațiile conflictuale sunt aproape inexistente. În schimb, partea a doua a anului vine cu neînțelegeri, majoritatea din cauza lipsei de comunicare. Este recomandat ca nativii din această zodie să vorbească de lucrurile care îi deranjează, pentru a scăpa de tensiune și pentru a trata cu mai multă relaxare eventualele probleme.

Bani și carieră

Cariera ocupă o parte semnificativă în viața Gemenilor. Nativii știu ceea ce vor și fac tot ceea ce pot pentru a-și atinge obiectivele. Multe dintre aspirațiile pe care le au își vor atinge scopul. În cea de-a doua parte a anului 2019 vor apărea unele tensiuni în ceea ce privește cariera, deoarece unele proiecte nu vin cu rezultatele la care nativii sperau.

Sănătate

Anul 2019 va fi unul solicitant din punct de vedere emoțional. Apare multă tensiune de care nativii nu știu cum să scape. Gemenilor li se recomandă să aibă grijă la extenuare și să apeleze la metode precum yoga pentru a se relaxa. Nu tot anul va fi plin de tensiuni, din momentul în care nativii reușesc să se cunoască mai bine din punct de vedere psihic și să renunțe la negativism, problemele devin mai ușor de rezolvat, iar încrederea în propria persoană devine o prioritate.

Familie

Relațiile din interiorul familiei nu suferă prea multe schimbări în anul 2019, însă este necesar ca nativii să acorde mai multă atenție familiei, pentru a putea să se simtă cu adevărat împliniți. De asemenea, se pot rezolva unele conflicte mai vechi din interiorul familiei, dacă Gemenii își vor îndrepta atenția către acestea și vor fi dispuși să discute despre modul în care ei au perceput evenimentele care au dus la conflicte.

RAC

Dragoste

Nativii din zodia Rac o să aibă  parte de multe suprize pe acest plan. Dacă se află deja într-o relaţie, persoana aflată sub acest semn zodiacal o să ajungă să se cunoască mai bine şi, astfel, va putea să fie mai deschisă în faţa partenerului. În cazul în care nu este într-o relaţie, valul de oameni noi din viaţa sa va aduce cu sine şi o persoană care îi va atrage atenţia.

Bani şi carieră

Racii îşi doresc din ce în ce mai mult să evolueze pe plan profesional, însă schimbări majore nu vor apărea în acest an, cu toate că vor face paşi importanţi spre atingerea obiectivului. Anul 2019 îi învaţă pe nativi să aibă răbdare şi să muncească din greu pentru orice lucru pe care şi-l doresc. În cea de-a doua jumătate a anului, Racii sunt tentaţi să cheltuiască mai mult decât este necesar, iar acest lucru le va aduce stres.

Sănătate

Anul 2019 vine cu multe îmbunătăţiri în acest sector al vieţii. Astfel, Racii devin adepţii unui stil de viaţă sănătos, unde sportul este o prioritate, iar alimentaţi sănătoasă este din ce în ce mai gustoasă. Pe de altă parte, în ceea ce priveşte psihicul, încă încearcă să descopere o serie de valori pe care să le adopte şi pe baza cărora să-şi ghideze viaţa.

Familie

În anul 2019, nativii din zodia Rac îşi vor concentra mare parte din atenţie asupra acestui sector. Familia capătă din ce în ce mai multă importanţă în viaţa lor şi vor încerca să contribuie cât mai mult la bunăstarea acesteia. De asemenea, viaţa de cuplu  şi familia ajung la o armonie pe care nativii şi-o doresc de mult timp.

Citește și: Calendar creștin: Cand pică Paștele ortodox și cel catolic în 2021. Sărbători de Paște în urmatorii ani. Când cade în anul: 2021, 2022, 2023, 2024, 2025, 2026, 2027, 2028, 2029, 2030

LEU

Dragoste

Acest sector al vieţii va fi destul de agitat pentru nativii din zodia Leu, în mare parte pentru că Leilor le va fi greu să-şi organizeze timpul astfel încât să poate să-şi îndrepte atenţia şi către partenerul de cuplu. În prima parte a anului, atmosfera din cadrul cuplului va fi una liniştită, relaxată, iar lucrurile vor merge armonios către un viitor promiţător. În schimb, în cea de-a doua parte a anului, dacă nativii nu reuşesc să-şi organizeze timpul, vor apărea unele conflicte aprinse cu persoana iubită.

Bani şi carieră

Leii vor munci mult în noul an, însă totul va fi cu mai multă tragere de inimă, având în vedere că o să găsească încrederea necesară pentru a putea investi şi lucra pentru visul lor. Chiar dacă banii nu apar atât de repede pe cât şi-ar fi dorit, nativii nu trebuie să-şi piardă încrederea. A doua parte a anului vine cu multe oportunităţi şi cu rezultate concrete după tot efortul depus.

Sănătate

Nativii tind să ignore acest sector al vieţii, chiar dacă ar trebui să se afle pe primul plan. În toată agitaţia, Leii nu vor avea timp pentru a se asigura că sănătatea lor este intactă. Cu toate acestea, în ciuda lipsei de interes, Leii au parte de un sistem imunitar puternic, iar optimismul pe care îl au în acest an le menţine sănătatea la cele mai înalte cote.

Familie

Familia rămâne, în continuare, foarte importantă pentru nativii din zodia Leu. Astfel, aceştia o să ofere tot ajutorul, o să acorde toată atenţia şi o să se gândească cu fiecare ocazie la familie. Relaţiile din interiorul familiei vor fi la fel de armonioase şi se anunţă chiar şi excursii împreună.

Citește și: Mesaje de 8 Martie • Mesaje pentru mama • Felicitări de 8 Martie care pot fi transmis prin SMS de ziua femeii • La mulți ani mama, mesaje, scrisori emoționane de ziua mamei

FECIOARĂ

Dragoste

Sfera sentimentală va aduce nativilor unele dintre cele mai mari satisfacții în noul an. Deși în prima parte a anului pot apărea unele tensiuni între nativi și partenerul de cuplu, acestea vor dispărea dacă va exista disponibilitate din partea ambelor părți pentru rezolvarea problemelor. În cea de-a doua parte a anului, nativii învață cum să readucă pasiune în cuplu. În cazul în care nu sunt într-o relație, nativii au șanse mari să găsească pe cineva special.

Bani și carieră

Cele mai mari reușite vor veni în urma colaborărilor, lucrului în echipă și deschiderii către nou. În schimb, în prima parte a anului, sectorul financiar va avea unele probleme, având în vedere că apar tot felul de cheltuieli neașteptate, însă a doua parte a anului vine cu mai multă împlinire pe acest plan. Mai mult, unele proiecte de grup vor începe să prindă contur.

Sănătate

Va fi necesar să facă unele schimbări în stilul lor de viață, dacă își doresc ca problemele de sănătate să stea departe. Stilul de viață agitat și alimentația slabă vor aduce probleme intenstinale, însă, cu puțină implicare și dorință pentru un stil de viață sănătos, lucrurile vor fi mult mai simple. În plus, Fecioarele nu reușesc să își găsească echilibrul interior.

Familie

Familia va avea parte de multă atenție din partea nativilor. Fecioarele își îndreaptă mare parte din atenție asupra problemelor membrilor din familie, însă trebuie să își amintească din când în când și de propriile nevoi. Relațiile cu familia devin din ce în ce mai bune în acest an, astfel încât reușesc să găsească armonia pe care nativii o caută de atât de mult timp. În plus, nativii învață să comunice eficient, iar familia le va susține fiecare inițiativă.

Citește și: Mesaje de valentine’s day • Urări de valentine’s day. Declaraţii de dragoste de Valentine `s Day • Declaraţii de iubire de Valentine `s Day • Felicitări de Valentine `s Day

BALANȚĂ

Dragoste

Sectorul sentimental este destul de timid în acest an pentru nativii din zodia Balanță. Nu prea acordă importanță relațiilor sentimentale, ci nativii se concentrează pe problemele de ordin social sau economic. Pentru cei care se află deja într-o relație, o să existe mai multe conflicte în interiorul cuplului venite tocmai din această distanțare a Balanțelor de tot ceea ce înseamnă atenție pentru partenerul de viață.

Bani și carieră

Balanțele vor acordă multă atenție acestui sector al vieții, în noul an. Nativii au obiective clare pe care nu mai vor să le lase în umbră. În prima parte a anului, în ciuda eforturilor, abilitățile de comunicare nu îi ajută prea mult pentru a ajunge în punctul în care își doresc, însă a doua jumătate a anului vine cu mai mult noroc. Balanțele se vor bucura de oportunități în ceea ce privește cariera, iar situația financiară va începe să se îmbunătățească considerabil. Eforturile depuse nu vor fi în zadar.

Sănătate

Tot stresul care se va acumula pentru atingerea performanțelor pe plan profesional sa va simți, iar nativii nu vor reși să-și găsească echilibrul interior. Mai mult, stilul de viață agitat va aduce cu sine și o alimentație problematică, ceea ce se va traduce în unele probleme de sănătate care ar putea fi evitate. În cea de-a doua jumătate a anului, pe măsură ce Balanțele își ating obiectivele, tensiunile încep să dispară, iar nativii sunt mai dispuși să acorde mai multă atenție sănătății.

Familie

Familia va avea în continuare un loc de cinste în viața Balanțelor. Armonia din cadrul familiei persistă, iar călătoriile cu membri ei vor fi din ce în ce mai dese. Balanțele își găsesc relaxarea și liniștea în interiorul familiei. Astfel, când tensiunea apare, nativii se retrag și se bucură de relaxarea oferită de familie.

Citește și: Mesaje de Dragobete • Urări de Dragobete • Felicitări de Dragobete • Declarații de dragoste de Dragobete • Declarații de iubire de Dragobete

SCORPION

Dragoste

Sectorul sentimental va cunoaște schimbări importante pentru nativii din zodia Scorpion. Astfel, dacă aceștia sunt într-o relație toxică, acum o să găsească tăria necesară pentru a spune ce gândesc și pentru a pune capăt unei relații care nu le face bine. Pe de altă parte, dacă nativii se află în căutarea unui partener de viață, acum au toate șansele să găsească ce își doresc. Mai mult, pentru cei care se află într-o relație, comunicarea va reuși să rezolve niște tensiuni mai vechi.

Bani și carieră

Viața profesională și domeniul financiar continuă să fie în centrul atenției și în acest an. În prima parte a anului, nativii se vor confrunta cu mult stres, având în vedere că își doresc ca totul să meargă exact așa cum au plănuit, însă, de cele mai multe ori, acest lucru nu este posibil. Cu toate acestea, îmbunătățirile vor apărea, iar acest lucru va aduce nativilor mai multă încredere în propria persoană și energia necesară pentru a trece peste orice obstacol.

Sănătate

Sănătatea se va menține în limitele normale. Pe de altă parte, singurele probleme care vor apărea vor ține de sănătatea psihică. Mai exact, nativii se vor confrunta cu stres, iar acest lucru nu va fi benefic pentru psihicul lor. În cea de-a doua parte a anului, Scorpionii reușesc să găsească echilibrul necesar pentru o atitudine pozitivă și o mai mare atenție asupra sănătății psihice.

Familie

Relația pe care nativii o au cu membri familiei se îmbunătățește în noul an. Scorpionii reușesc performanța de a renunța la orgoliu și de a acorda importanță opiniilor celor din jur. Astfel, cu puțină diplomație, nativii reușesc să pună capăt unor conflicte vechi, minore, dar care stăteau în calea unui echilibru în cadrul familiei. Pe de altă parte, vor exista discuții despre viața sentimentală a nativilor. Dacă se mențin la distanță față de acestea, discuțiile vor dispărea repede, iar armonia se va reinstala.

SĂGETĂTOR

Dragoste

Sectorul setimental nu se numără printre cele norocoase. Nativii care nu se află într-o relație au puține șanse să-și găsească pe cineva în acest an. Totul depinde doar de disponibilitatea lor de a cunoaște oameni noi. Pe de altă parte, pentru nativii aflați într-o relație, se anunță un an destul de agitat. Vor exista multe conflicte, în special din cauza lipsei de toleranță sau a încercării de a schimba radical modul de a fi al partenerului de viață.

Bani și carieră

Dacă nativii nu acordă prea multă importanță sectorului sentimental, cel financiar va fi în atenția lor pe tot parcursul anului. Nativii își doresc să facă schimbări semnificative în ceea ce privește viața profesională, iar pentru asta sunt dispuși să muncească mai mult decât au făcut-o în 2018.

Sănătate

Nativii o să aibă dificultăți în ceea ce privește stima de sine, bunăstarea fizică și emoțională, având în vederea presiunea la care se supun pentru a atinge nivelul profesional pe care și-l doresc. Nativii din această zodie sunt sfătuiți să muncească pentru ce își doresc, dar să acorde atenție și sănătății. Stresul nu aduce nimic bun, astfel Săgetătorii trebuie să încerce să ajungă la un echilibru interior, dacă își doresc ca starea lor de sănătate să fie cel puțin la fel de bună ca în 2018.

Familie

Familia nu ocupă prea mult timp în viața nativilor. Săgetătorii se concentrează atât de mult pe viața profesională, încât ignoră orice ține de sectorul personal, social sau sentimental. Astfel, vor apărea conflicte destul de aprinse cu unii membri ai familiei, tocmai din cauza acestei indiferențe cu care nativii tind să privească tot ceea ce iese din sfera carierei.

Citește și: Codul Bunelor Maniere: Top 40 de reguli de bază

CAPRICORN

Dragoste

Au loc mai multe schimbări pe plan sentimental. Nativii se vor bucura de prezența unor persoane speciale în viața lor. Cu cât petrec mai mult timp în circumstanțe sociale, cu atât au mai multe șanse să-și cunoască sufletul pereche. Pentru cei aflați într-o relație, conflictele vor dispărea, iar nativii vor învăța să-și pună încrederea în partenerul de viață.

Bani și carieră

Cariera va fi un sector plin de provocări în noul an. Capricornii vor fi nevoiți să depună eforturi substanțiale dacă își doresc să evolueze pe acest plan. În plus, obstacolele cu care se vor întâlni în cale îi va învăța lucruri deosebit de importante despre ei și despre direcția în care trebuie să se îndrepte pentru a excela.

Sănătate

Nativii trebuie să lucreze cel mai mult la stima de sine. Capricornii trebuie să învețe să se respecte mai mult, pentru că astfel de probleme nu le va permite să evolueze. Cele mai mari probleme cu stima de sine vor apărea în cea de-a doua jumătate a anului, când stresul și dorința de a evolua cât mai repede vor produce unele dezechilibre interioare.

Familie

Familia continuă să fie un sector plin de armonie pentru nativii din această zodie. Cei dragi vor înțelege dorința nativilor de a evolua pe plan profesional și îi vor susține. Pe de altă parte, vor mai exista și unele conflicte, chiar dacă nativii vor încerca să evite pe cât posibil discuțiile în contradictoriu. În cea de-a doua parte a anului, Capricornii vor avea parte de călătorii cu membri familiei, lucru pe care nativii și-l doresc de mult timp.

VĂRSĂTOR

Dragoste

Influența astrelor în sfera sentimentală, dar și în cea socială, este cât se poate de redusă. Astfel, nativii din zodia Vărsător sunt nevoiți să acționeze potrivit propriului instinct. De asemenea, va fi nevoie ca aceștia să-și dovedească înțelegerea și disponibilitatea de a asculta pentru a avea beneficii pe plan sentimental. Dacă nativii nu se află într-o relație, acest lucru va fi condiționat doar de cât de dispuși sunt aceștia pentru a cunoaște oameni noi.

Bani și carieră

În anul 2019, cel mai solicitat sector din viața nativilor va fi cel profesional. Aceștia vor munci din greu pentru a ajunge în punctul profesional în care își doresc. Vestea bună este că o să aibă parte de multe oportunități pe acest plan, iar dacă vor lua deciziile corecte, situația financiară se va îmbunătăți considerabil. Pe de altă parte, agitația constantă în care se vor afla îi va predispune la a trece cu vederea oportunități care le-ar putea schimba viața în bine.

Sănătate

Provocările cu care nativii se vor confrunta pe acest plan vin din partea instabilității pe plan emoțional. Nativii nu vor reuși să-și gestioneze emoțiile și vor avea mai multe momente în care oboseala își va spune cuvântul. Vărsătorii sunt nevoiți să-și gestioneze mai bine timpul și să se concentreze și pe lucrurile care le alină sufletul. În cea de-a doua parte a anului, nativii se vor confrunta cu o problemă de sănătate, a lor sau a unui membru din familie.

Familie

Nativii nu își concentrează foarte mult atenția asupra acestei părți din viața lor. Pot trece zile întregi fără ca Vărsătorii să vorbească cu membri familiei, iar asta se întâmplă și din cauza stresului acumulat din dorința de a evolua pe plan profesional. În cea de-a doua parte a anului, nativii înțeleg că familia reprezintă o parte importantă din viața lor și încep să se concentreze și asupra acesteia.

PEȘTI

Dragoste

Sectorul sentimental va fi unul foarte benefic, în noul an, pentru nativii din zodia Pești. Dacă nu se află într-o relație, aceștia au șanse mari să-și găsească pe cineva care le va schimba viața în bine. Pe de altă parte, dacă nativii se află într-o relație, vor învăța să comunice mai eficient, iar în acest fel orice problemă va fi rezolvată mai ușor. Se pot auzi chiar și clopote de nuntă.

Bani și carieră

Nativii vor avea o mulțime de provocări pe acest plan al vieții lor, însă și recompensele vor fi pe măsura eforturilor depuse. Nativii vor fi nevoiți să se adapteze rapid diferitelor situații, iar acest lucru îi va disciplina și îi va învăța să lupte cu toate puterile pentru a-și atinge obiectivele profesionale. Deși în prima parte a anului nativii vor avea impresia că lucrurile nu evoluează deloc pe acest plan, cea de-a doua jumătate a anului le dovedește că răbdarea este o virtute.

Sănătate

Nu au loc prea multe schimbări pe acest plan. Încrederea pe care o au în propria persoană și atenția pe care o acordă sănătății ajută nativii să se mențină pe linia de plutire pe acest plan. Vor exista unele probleme minore, însă capacitatea nativilor de a găsi rezolvări și atitudinea pozitivă le oferă o mână de ajutor în acest caz. În schimb, a doua jumătate a anului vine cu o dorință extremă de a consuma dulciuri și, în general, alimente nesănătoase. Prin urmare, este recomandat ca nativii să nu tindă spre abuzuri.

Familie

Armonia se menține în familie și în noul an. Nativii știu cum să discute cu membri familiei și cum să facă orice conflict să dispară la fel de repede cum a apărut. Pe de altă parte, vor exista probleme în ceea ce privește familia partenerului de viață, unde opiniile nu par să se împace. Nativii sunt sfătuiți să trateze orice problemă de acest fel cu diplomație, iar rudele care se plasează împotriva lor vor trece încet de cealaltă parte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea