Horea Timiş din nou la Conducerea DSP Alba. Strategia Ministerului Sănătăţii a fost finalizată

  • Deşi a fost detaşat pentru o perioadă de 6 luni, Horea Timiş s-a întors în funcţia de Director la Direcţia de Sănătate Publică din Alba după 3 luni, pentru că „s-au încheiat documentele privind strategia Ministerului Sănătăţii până în 2020”.

În 12 februarie, medicul Mihaela Presecan a fost numit prin Ordin de Ministru director executiv interimar la Direcţia de Sănătate Publică Alba, pentru a-i ţine locul lui Timiş, plecat la Bucureşti din 20 ianuarie. Odată cu revenirea acestuia Mihaela Presecan va ocupa funcţia deţinută anterior.

Horea Timiş va rămâne în continuare consultant al Ministerului Sănătăţii, pentru probleme de analiză şi strategie. Reamintim că acesta a fost manager al Spitalului de Boli Cronice din Zlatna și a preluat oficial fotoliul Direcției de Sănătate Publică Alba în luna ianuarie 2011, fiind la acea dată, la vârsta de 33 de ani, unul dintre cei mai tineri ocupanţi ai unei funcţii de manager în sistemul naţional de sănătate.

ELIT

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

2 Comentarii

soimul de munte 15 aprilie 2014 at 11:58

s-o schimbat ministrul si i-a dat pe liberali afara- cum s-au gatat strategiile? sa fim seriosi- judetule cu nume de om, treci la psd ca vine, vine primavara si te zboara din functie, ca trebuie unul de-al lor; sau ai trecut deja?

cocos 16 aprilie 2014 at 8:26

asta n-a facut nimic nici aici si nici la Bucuresti

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...