Rămâi conectat

Politică Administrație

Horațiu Florea, la prima întâlnire de după Congres a delegației naționale a PRO România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Delegația națională s-a întrunit, marți, în prima ședință după Congresul PRO România, organizat în perioada 20-21 octombrie la București. La întâlnire au participat toți coordonatorii județeni și conducerea centrală, filiala Alba fiind reprezentată de Horațiu Florea.

A fost o ședință necesară pentru că dorim să le oferim oamenilor o alternativă reală și proiecte concrete pentru dezvoltarea României. De aceea, astăzi au fost desemnați responsabilii pentru fiecare dintre cele 18 domenii majore de interes. Este vorba despre o echipă de profesioniști, foști miniștri sau actuali parlamentari, toți cu experiență semnificativă în domeniile pe care le vor coordona și care vor veni în fața oamenilor cu soluții la problemele din educație, sănătate, infrastructură sau absorbția fondurilor europene.

Consiliul de strategii guvernamentale al PRO România este format din următorii vicepreședinți: Ioana Petrescu – coordonator al Consiliului de strategii guvernamentale și Economie, Gabriela Podașcă – Incluziune socială și relația cu societate civilă și partenerii sociali, Emilia Meiroșu și Mihaela Huncă – Educație, Cristian Cosmin –Tineret, Ștefan Pirpiliu – Apărare, Mircea Banias – Transporturi, Liviu Stancu – Justiție, Augustin Jianu – Digitalizare, Răzvan Mitu – Energie, Aurelia Cristea – Antreprenoriat, Răzvan Cotovelea – Fonduri europene, Cătălin Nechifor – Administrație Centrală, Eugen Durbacă – Administrație locală, Laurențiu Rebega – Relația cu instituțiile europene, Bogdan Ivan – Turism, Felix Rache – Strategii și analiză politică, Mihai Sturzu – Inovare în politică.

De asemenea, din cadrul Consiliului de strategii guvernamentale fac parte și următorii coordonatori: Bogdan Tohăneanu – Interne, Mihaela Frăsineanu – Mediu, Alin Panc – Cultură, Anca Bălășoiu – Egalitate de șanse, Carmen Tocală – Sport, Nicuța Enache – Diaspora, Sorin Minea – Industria alimentară, Călin Gălășeanu – Sănătate.

Pro România,

Filiala Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea