Rămâi conectat

Ştirea zilei

Horațiu Clepan: Ne-am opus creșterii tarifelor la Bazinul Olimpic. Am propus, duminica, două bilete la preț de unul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consilierul municipiului Alba Iulia, Horațiu Clepan, a arătat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că s-a opus creșterii tarifelor la Bazinul Olimpic și a venit, în schimb, cu o altă propunere – în zilele de duminică, două Horatiu Clepan02bilete să fie la preț de unul, oferta cunoscută sub denumirea de 1+1 gratis. Oferta pesediștilor, se pare că, nu a încântat și a fost scoasă de pe ordinea de zi, în timpul ședinței CL, potrivit lui Clepan.

Citește și Management de doi bani la Bazinul Olimpic din Alba Iulia

”Cu două zile înainte de ședința Consiliului local, am fost invitat la Primărie să discutăm diferite aspecte despre proiectul primăriei de a schimba tarife, orele de program și altele. Se plângeau domnii, atunci, de puținii oameni care merg la bazin să înoate. Copiii care fac înot de performanță sunt în jur de 400. De ce să le dublăm tarifele, să plătească 10 lei, în loc de 5? Noi, consilierii PSD, ne-am opus și la treaba aceasta și am venit cu niște propuneri pentru ziua de duminică, un pachet de unul plus unul: mergi cu un prieten, sau cu prietena și plătești un singur bilet, în ideea ca acel cineva vine cu tine, poate îi place, și va veni apoi singur. Evident, propunerile făcute de noi, PSD, au fost scoase în timpul ședinței de pe ordinea de zi. Atunci, de ce se mai plânge aparatul Primăriei că nu mai sunt destui oameni la bazin? De ce să scumpim la adulți și copii?”, a arătat Clepan.

Acesta nu a fost împotriva creșterii tarifelor la profesorii de înot.

Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a solicitat demisia celor care administrează Bazinul Olimpic: ”Am observat că acolo este mai bine să nu ai clienți, să nu ai bătăi de cap, și ceea ce deranjează mai mult pe copiii care fac sport este atitudinea personalului. Spun părinții copiilor: un tupeu de pedeliști și nesimțire ce au oamenii aceia acolo, ieșit din comun. Sunt agenți electorali pentru PDL, nu reprezintă ce ar trebui să facă acolo. Să ni se facă cunoscută fișa postului și atribuțiile. Ei îndepărtează oamenii”, a spus Ioan Dîrzu.

Tarifele de la Bazinul Olimpic nu au crescut, deocamdată.

(D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea