Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Holzindustrie Schweighofer a renovat Colegiul Naţional „Lucian Blaga” Sebeş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noul an şcolar a debutat la Colegiul Naţional „Lucian Blaga” Sebeş sub semnul schimbării, deoarece instituţia are o nouă înfăţişare datorită investiţiei de 140.353 euro realizate de unul dintre cei mai importanţi agenţi economici din oraş, Holzindustrie Schweighofer. Sponsorizarea realizată de compania austriacă s-a materializat prin realizarea izolării termice a corpului principal de clădire, precum şi prin înlocuirea tâmplăriei cu geamuri termopan şi dotarea cu jaluzele verticale. Lucrările începute în 11 iulie 2011 s-au finalizat ieri, 21 septembrie 2011, asigurând celor 1200 de elevi şi cadre didactice condiţii optime de desfăşurare a activităţilor şcolare.
„Sperăm că finalizarea cu succes a acestui prim proiect pune bazele unei lungi şi fructuoase colaborări cu Holzindustrie Schweighofer. Mulţumim companiei austriece pentru că, implicându-se în viaţa şcolii, recompensează şi încurajează performanţa, seriozitatea şi disciplina”, a declarat prof. Nicolae Moga, directorul Colegiului Naţional „Lucian Blaga” Sebeş. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea