Heliportul Spitalului Judeţean Alba va fi inaugurat cel mai probabil în 17 septembrie

Heliportul Spitalului Judeţean Alba va fi inaugurat cel mai probabil marţi, 17 septembrie ne-a informat Nicoleta Coşarcă, managerul unităţii medicale. Heliportul, necesar pentru aterizarea şi decolarea elicopterelor medicale în situaţii de urgenţă, a fost amenajat printr-un proiect în care Consiliul Judeţean Alba a investit suma de 192. 918 lei.

Pentru realizarea acestui proiect Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba a încheiat un parteneriat cu Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, care va asigura terenul pentru acest obiectiv.

INFORMARE COVID-19

„Practic heliportul va fi amplasat pe baza sportivă a Colegiul Militar Liceal Mihai Viteazul, care se află în imediata vecinătate a Spitalului. În acest parteneriat instituția de învățământ asigură terenul iar instituția sanitară fondurile necesare pentru investiție”, a explicat Diana Mârza, directorul economic al Spitalului Județean de Urgență Alba.

Aeroportul pentru uzul elicopterelor medicale este o dotare de care Spitalul Județean de Urgență Alba are nevoie pentru obținerea unui punctaj cât mai mare la certificarea ISO pentru spitalul din Alba Iulia.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...