Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Heliportul Spitalului Judeţean Alba va fi inaugurat cel mai probabil în 17 septembrie

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Heliportul Spitalului Judeţean Alba va fi inaugurat cel mai probabil marţi, 17 septembrie ne-a informat Nicoleta Coşarcă, managerul unităţii medicale. Heliportul, necesar pentru aterizarea şi decolarea elicopterelor medicale în situaţii de urgenţă, a fost amenajat printr-un proiect în care Consiliul Judeţean Alba a investit suma de 192. 918 lei.

Pentru realizarea acestui proiect Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba a încheiat un parteneriat cu Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, care va asigura terenul pentru acest obiectiv.

„Practic heliportul va fi amplasat pe baza sportivă a Colegiul Militar Liceal Mihai Viteazul, care se află în imediata vecinătate a Spitalului. În acest parteneriat instituția de învățământ asigură terenul iar instituția sanitară fondurile necesare pentru investiție”, a explicat Diana Mârza, directorul economic al Spitalului Județean de Urgență Alba.

Aeroportul pentru uzul elicopterelor medicale este o dotare de care Spitalul Județean de Urgență Alba are nevoie pentru obținerea unui punctaj cât mai mare la certificarea ISO pentru spitalul din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile Vineri după-masa, pregătirile pentru petrecerea comunității de srilankezi din Alba, dar și din alte orașe din România, sunt în toi, pe malul râului Ampoi, zona unde vor sărbători pentru al treilea an consecutiv anul nou. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea