Rămâi conectat

Sport

HC Alba Sebeş – HCM Rm. Vâlcea 23-35 (9-20) | A 14-a înfrângere consecutivă pentru „lanterna roşie”

Dan HENEGAR

Publicat

în

La primul meci HC Alba Sebes - CSM Bucuresti 79disputat în Liga Națională de handbal feminin, după pauza competiţională. HC Alba Sebeș a încasat o nouă corecție, fiind învinsă categoric de HCM Rm. Vâlcea, scor 23-35 (9-20).

După o primă repriză dezamăgitoare, în care oaspetele au fost mereu în prim plan, pentru nou-promovată a fost un nou prilej în care s-a dovedit că este prea mică pentru un asemenea campionat mărginindu-se să devină echipa învinsă de toată lumea la diferenţe categorice, fiind al 9-lea eşec din 2016.

Marcatoare:  Ana Ciolan –  4 goluri,  Nicoleta Rusu – 4, Mihaela Pătulean – 1,  Nicoleta Safta – 3, Lavinia Dobromir 2,  Iulia Andrei – 1,  Elena Mitrache  2, Andreea Pătuleanu 5, Ana Maria Dima- 1.

 

Partida a contat pentru etapa a 22-a, iar runda următoare, HC Alba Sebeş va juca în deplasare, marţi, 29 martie, cu Corona Braşov.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Andrea Zsebe (LPS Alba Iulia), 4 medalii la Cupa României la înot | Clubul din Cetatea Marii Uniri, reprezentat de 11 sportivi

Dan HENEGAR

Publicat

în

Andrea Zsebe (LPS Alba Iulia), 4 medalii la Cupa României la înot. Clubul din Cetatea Marii Uniri, reprezentat de 11 sportivi la competiția de la Târgu Mureș Andrea Zsebe (LPS Alba Iulia) a cucerit 4 medalii (una de aur, două de argint și una de bronz) la Cupa României la înot (seniori, tineret, juniori I […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea