Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

HC Alba Sebeş – CSM Slatina 29-22 (12-10), în ultima etapă a Diviziei A de handbal feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Alba Sebeş, echipă ce a atacat stagiunea cu gânduri de promovare a încheiat-o cu o amară victorie, astăzi, în sala „Florin Fleşeriu”, în compania echipei CSM Slatina, scor 29-22 (12-10). Meciul contând pentru etapa a 22-a a Seriei B din Divizia A de handbal feminin a fost ultimul pe banca tehnică a lui Dorin Cian antrenor ce a anunţat că renunţă.

Pentru formaţia condusă de Dorin Cian, au marcat Paula Chirilă – 11 goluri, Ana Ciolan – 6, Ioana Almăşan – 4, Bogdan Bogdan -3, Roxana Lopătaru – 3,  Mihaela Tecariu – 1, Delia Paştiu – 1.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Din lot au mai făcut parte Daniela Cochici, Lenuţa Mormeci, Ana Ion, Ioana Pojar, Paula Hoha, Andreea Baltag, Delia Paştiu. „În principiu ne-am despărţit. Dacă se rezolvă problemele financiare pentru fete şi se clarifică anumite aspecte din lot, e posibil să mai discutăm o eventuală colaborare. Dacă mai continuu trebuie puse lucrurile foarte bine la punct„, a precizat Dorin Cian.

Conjudeţenele au terminat pe poziţia a 5-a, cu 23 de puncte, după un campionat în care au acumulat 9 eşecuri, s-au schimbat doi antrenori: Alexandru Weber şi Dorin Cian, iar jucătoarele se plâng că nu şi-au mai primit drepturile din luna februarie. A fost un campionat de coşmar pentru handbalul feminin din Sebeş, plecat la drum cu gânduri de performanţă, naufragiate însă în anonimat. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a produs marți, în jurul orei 20:30, pe șoseaua de centură din Alba Iulia între două autoturisme. Șase participanți la trafic au fost implicați, două persoane suferind leziuni ușoare. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea