Rămâi conectat

Actualitate

HBO se vede GRATUIT în acest WEEKEND: Ce filme şi seriale vor putea fi urmărite fără abonament

Ziarul Unirea

Publicat

în

HBOTimp de trei zile, în weekend-ul 23-25 ianuarie, HBO îi invită pe telespectatori să urmărească gratuit, fără abonament, filmele şi serialele difuzate de această televiziune. În mod obişnuit, televiziunea HBO poate fi recepţionată de abonaţii operatorilor de cablu şi DTH (platforme digitale, n.r.) contra cost.

Promoţie de vizionare a HBO fără abonament va începe de vineri de la prânz şi este dedicată tuturor abonaţilor de cablu şi DTH din România.

Spre exemplu, aceştia vor putea să vizioneze, vineri, de la ora 19.50, filmul „Ofertă irezistibilă/ The Best Offer”. Virgil Oldman (Geoffrey Rush) este un renumit expert în artă. Într-o zi el primeşte un telefon de la misterioasa Claire care îi cere să evalueze nişte opere de artă deţinute de familia ei. Va fi începutul unei relaţii care îi va schimba viaţa pentru totdeauna.

Totodată, vineri şi sâmbătă noapte cinefilii sunt invitaţi să urmărească un maraton „Detectivii din Louisiana/ True Detective”, unul dintre cele mai apreciate seriale HBO ale anului trecut, cu Matthew McConaughey şi Woody Harrelson în rolurile principale. Serialul-dramă se centrează pe povestea a doi detectivi ale căror vieţi se împletesc în timpul unei anchete de urmărire a unui ucigaş, care începe cu investigarea unei crime bizare din 1995 până la redeschiderea cazului în 2012.

Programul HBO de sâmbătă cuprinde titluri precum: „Regii verii/ The Kings of Summer”, „Jocul se schimbă/ Game Change” (cu Woody Harrelson, Julianne Moore, Ed Harris), „Blue Jasmine” (Charlie Tahan, Alec Baldwin, Cate Blanchett), şi „Gigolo de ocazie/ Fading Gigolo” (John Turturro, Woody Allen, Vanessa Paradis, Liev Schreiber, Sharon Stone).

Totodată, de la 22.10, HBO difuzează „În afara legii/ Lawless” (cu Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jason Clarke, Guy Pearce, Jessica Chastain). Aceasta este povestea adevărată a infamilor fraţi Bondurant: trei fraţi care fac contrabandă cu băuturi alcoolice şi care îşi încearcă norocul la visul american în statul Virginia din perioada prohibiţiei. Seara continuă cu maratonul „Detectivii din Louisiana/ True Detective”.

Pe de altă parte, duminică, după filmul de la ora 20.00, „Cursă explozivă/ Getaway”, cu Ethan Hawke şi Selena Gomez, telespectatorii HBO sunt invitaţi să urmărească un nou episod din cea mai amplă producţie realizată de HBO Europe în România – „Umbre” -, o dramă cu influenţe de comedie neagră care spune povestea lui Relu, un taximetrist care face bani ca recuperator pentru un mafiot local. După ce omoară accidental un om, Relu vrea să iasă din lumea interlopă, dar nu mai are cale de întoarcere.

Home Box Office (HBO), cea mai cunoscută reţea de televiziune premium din SUA, operează televiziuni premium pentru sistemele analogic, DTH şi pentru platformele MMDS. HBO Europe – deţinut de Home Box Office, Inc. difuzează în prezent programe de televiziune premium în: Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România, Olanda, Bulgaria, Republica Moldova, Slovenia, Croaţia, Serbia, Kosovo, Muntenegru, Macedonia, Bosnia şi Herţegovina.

HBO s-a lansat în Europa Centrală în 1991. HBO România s-a lansat în 1997 ca prima televiziune pay-TV din România, cu subtitrare integrală în limba română. În România, HBO oferă mai multe televiziuni cu conţinut premium, precum HBO, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2.

Home Box Office Inc. este deţinut de compania Time Warner.

Sursa: mediafax


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea