Rămâi conectat

Sport

Handbal masculin: HC Sibiu – Voinţa Savini Due Sebeş 31-27 (13-16) *Weekend de coşmar pentru Weber

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vointa Savini Due Sebes - HCM Fagaras38Voinţa Savini Due Sebeş a pierdut neaşteptat în etapa a 17-a a Seriei B din Divizia A la handbal masculin, în deplasare cu HC Sibiu, 27-31 (16-13). Echipa pregătită de Alexandru Weber a ratat astfel şansa să urce pe treapta secundă a ierarhiei, având 31 de puncte (11 victorii, un egal şi 4 eşecuri).

*Dublu eşec!

După coşmarul cu fetele de la Piteşti, a urmat un alt eşec neaşteptat la băieţi, în compania unei formaţii din partea inferioară a ierarhiei. „Nu-mi pot explica această înfrângere şi mai ales că am căzut în actul secund. Nu puteam să cred că pierdem acest meci. Se poate spune că am avut un weekend negru al handbalului din Sebeş„, a spus antrenorul Alexandru Weber.

Pentru Voinţa Savini Due Sebeş au marcat:  Alin Cărăgui – 9 goluri, Adrian Ţone – 6, Adrian Cunţan – 3, Iulian Grozav – 3, Mihai Macarie – 2, Cristian Suciu – 2, Lucian Preda – 1, Iancu Mărginean – 1.

După o pauză de trei săptămâni, eşalonul secund se întrerupe iar, până joi, 17 aprilie, când Voinţa Savini Due Sebeş joacă în Sala „Florin Fleşeriu” cu ACS Academia de Handbal Baia Mare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea