Rămâi conectat

Ştirea zilei

Hair Studio, probabil cel mai sigur salon din Alba Iulia. Iulia Niculescu: ”Îngrijirea părului este atât o necesitate cât și o terapie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Măsuri de siguranță fără precedent la Hair Studio by Iulia Niculescu, din Alba Iulia. Mâine, saloanele și frizeriile din întreaga țară se redeschid, după mai bine de două luni în care femeile s-au descurcat cum au putut mai bine, în regie proprie.

Este de așteptat ca, în următoarele săptămâni, aceste unități să fie luate cu asalt. Pentu a oferi un mediu cât mai sigur pentru clientele ei, Iulia Niculescu a luat măsuri drastice în cadrul salonului amplasat la parterul Hotelului Transilvania din Alba Iulia, devenit un punct de atracție cu o clientelă internațională.

Încă de la intrare, clientele, care vor veni doar în baza programărilor făcute în prealabil, vor avea la dispoziție dezinfectanți, măști de protecție de unică folosință și termometru pentru verificarea temperaturii.

Între programări s-a luat în calcul o marjă de timp suplimentară, atât pentru a evita contactul inutil între cliente cât și pentru a igieniza postul de lucru folosit și instrumentarul, pentru a aerisi și pentru a dezinfecta suprafețele cu ajutorul unei lămpi UVC portabile. Mai mult, nu mai departe de miercuri tot personalul s-a testat pentru Covid 19, pentru a îndepărta orice îndoială ar putea exista din partea clientelor.

Pozitivi doar în atitudine, fără să fie purtători, fie și asimptomatici, ai temutului virus, membrii echipei Iuliei Niculescu sunt gata să-și reia, în condiții de siguranță, activitatea. „Lucrez de ani buni în această industrie a frumuseții, dedicată îngrijirii părului iar sterilizarea anumitor instrumente de lucru și igienizarea după fiecare clientă face parte deja din rutina mea.

De mâine, dispare doar manifestarea fizică a afecțiunii și a emoției. Salonul a fost mereu un loc plin de emoție, unde ne-am îmbrățișat, ne-a dat mâna, ne-am încurajat sau felicitat, lucruri pe care le vom putea face în continuare, folosind însă comunicarea verbală și atât. Nu trebuie să uităm că saloanele au fost mereu un loc în care am venit atât de nevoie cât și pentru a ne modifica în bine o stare sufletească. Din nevoia de schimbare, atât de look cât și pentru un boost al stării de bine.

Îngrijirea părului este o necesitate cât și o terapie, o bucurie pe care fiecare dintre noi o merită! Trebuie să ne protejăm reciproc și să înțelegem că numai așa vom putea păstra doza de libertate câștigată în 15 mai”, spune hairstilistul Iulia Niculescu.

În ciuda costurilor suplimentare, date de dotările de siguranță, la Hair Studio din Alba Iulia prețurile practicate au rămas aceleași, fără nicio majorare. „Deși prețurile au explodat în domeniul farmaceutic în ceea ce privește materialele sanitare de protecție și dezinfecție, noi ne gândim să venim în sprijinul clientelor, cu oferte în avantajul lor. SalonuL nu înseamnă un business din care să te îmbogățești, este un mod de viață frumos și dacă știi să îți faci meseria bine, mulțumirile și aprecierile pe care le primești de la cliente sunt cea mai mare satisfacție!”, adaugă Iulia.

Programări puteți face la numărul de telefon: 0754528104 sau pe pagina de facebook a Iuliei Niculescu, ori cea a Hair Studio.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea