Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Guvernul Ponta III a fost validat în Parlament cu 346 de voturi ”pentru”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Victor-Ponta1Premierul Victor Ponta a venit, marți, în faţa parlamentarilor cu un Executiv cu multe nume noi şi oameni foarte tineri, compus din 25 de miniştri, din care patru sunt şi vicepremieri. Aceștia au fost validați în plen cu 346 de voturi pentru şi 192 de voturi împotrivă.

La prezentarea noului Guvern Victor Ponta a a declarat: „Îmi manifest dorinţa de a exista dialog între putere şi Opoziţie” și a dat asigurări că  toate direcţiile fundamentale ale programului de guvernare vor fi respectate.

Îi asigur pe colegii liberali că nu se pune problema schimbării cotei de 16%„, a adăugat Ponta.

Premierul a mai precizat că speră ca preşedintele Băsescu să respecte deciziile CCR.

După validarea noilor miniștri, președintele PSD a declarat că nu se aştepta ca noul Guvern să fie votat cu o asemenea majoritate şi a arătat că este convins că voturile în favoarea Executivului au fost primite şi de la parlamentari liberali.

Nu mă aşteptam la o asemenea majoritate, sunt convins că este vorba şi de foşti colegi liberali, foşti colegi de USL, şi de alţi parlamentari care au înţeles că de fapt noi aplicăm un program pe care l-am gândit şi îl vrem pus în practică împreună„, a spus Ponta.

SURSA: antena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea