Rămâi conectat

Actualitate

Guvernul a suplimentat fondurile pentru programul Rabla: încă 30.000 de tichete acordate 

Mondoc Adriana

Publicat

în

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că o suplimentare importantă de fonduri va fi făcută pentru Programul „Rabla”, pentru acordarea a încă 30.000 de tichete pentru achiziţia de autoturisme.

„Astfel, vom ajunge la 50.000 de tichete alocate în acest an programului «Rabla», dublu faţă de anul 2017. Totodată, demarăm un program pentru înnoirea aparaturii electrocasnice pentru a încuraja achiziţia de aparate performante cu consum redus de energie”, a arătat Viorica Dăncilă.

Ediţia cu numărul 15 a Programului „Rabla” a demarat pe 15 martie 2018, atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru cele juridice, cu două luni mai devreme faţă de sesiunea din 2017, bugetul alocat fiind de 253 de milioane lei.

Din bugetul total alocat pentru cele două secţiuni ale programului guvernamental, 133 de milioane lei sunt pentru „Rabla Clasic”, iar 120 de milioane de lei pentru „Rabla Plus”.

Voucherele din Programul „Rabla Clasic”, ediţia 2018, pentru persoane fizice, se epuizaseră încă de la sfârşitul lunii martie, la numai două săptămâni după demararea sesiunii din acest an. „Suma alocată sesiunii de finanţare din 2018 a Programului de stimulare şi înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla Clasic) a fost de 133.000 mii lei, din care 113.000 mii lei pentru persoane fizice şi 20.000 mii lei pentru persoane juridice. Suma aprobată pentru primele de casare aferente persoanelor fizice s-a epuizat în 30.03.2018”, au anunţat oficialii Administraţiei Fondului de Mediu (AFM).

Sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea