Rămâi conectat

Curier Județean

Groază în benzinăria OMV- un tânăr din Alba Iulia a stropit cu benzină înspre mai multe persoane amenințând că le dă foc

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri dimineață, la ora 05:30, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin numărul de urgenţa 112 cu privire la faptul că în incinta staţiei de carburanţi OMV din cartierul Cetate din Alba Iulia s-a produs un scandal.

Potrivit IPJ Alba, “la faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de siguranţă publică care l-a identificat pe S.M.M., de 22 de ani, din Alba Iulia iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul, fiind sub influenţa alcoolului, a provocat un scandal în incinta benzinăriei, a aruncat cu sticle de bere, l-a agresat pe un alt tânăr și a declanşat automatul de alimentare cu carburant,  stropind cu benzină înspre prietenii săi pe care i-a ameninţat că le va da foc.

De asemenea, tânărul care avea supra sa 3 cuţite de bucătărie  şi-a ameninţat prietenii, moment în care a fost imobilizat de către poliţiştii care au intervenit pentru aplanarea conflictului.

S.M.M a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia unde i-au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi portul fără drept al cuţitului fiind luată totodată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de ieri, 26.08.2013, învinuitul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba-Iulia cu propunerea de arestare preventivă, faţă de acesta parchetul dispunând măsura preventivă a  obligării de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 29 de zile.

Cercetările sunt continuate. “

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au continuat seria activităților de ecologizare, de această dată în zona râului Ampoi: ”Activitățile cuprinse în cadrul programului „Săptămâna verde” au continuat cu o activitate de ecologizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea