// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

Gripa a provocat două noi decese. Numărul persoanelor care au murit din cauza virusului gripal a ajuns la 84

Numărul persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns la 84, potrivit unui comunicat al Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică.

Ultimele două persoane care au murit din cauza gripei aveau condiţii medicale preexistente şi nu erau vaccinate antigripal.

Este vorba despre doi bărbaţi – unul de 63 de ani din judeţul Mureş, confirmat cu virus gripal tip A şi cel de-al doilea de 59 de ani din judeţul Bihor, confirmat cu virus gripal tip B.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că, potrivit specialiştilor, nu se impune declararea stării de epidemie.

„Specialiştii declară epidemie, nu Ministerul Sănătăţii. Acum, specialiştii spun că nu este epidemie”, a declarat Pintea, întrebată dacă se impune declararea stării de epidemie din cauza numărului mare de decese din cauza gripei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419