Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE| FOTO, VIDEO: ACCIDENT grav de circulație pe DJ107, la ieșirea din Teleac spre Hăpria. O persoană inconștientă, în urma unui impact între un autocamion și un autoturism

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un grav accident de circulație a avut loc pe DJ107 la ieșirea din Teleac spre Hăpria. O persoană inconștientă, în urma unui impact dintre un autocamion și un autoturism.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de Pompieri Alba Iulia intervine la un accident rutier între 1 autocamion și 1 autoturism în localitatea Teleac, ieșirea spre Hăpria.

https://www.facebook.com/www.ziarulunirea.ro/videos/370052490323453/

Din primele informații de la fața locului, sunt 3 victime încarcerate, dintre care o persoană, inconștientă.

Forțe alocate pentru intervenție: 1 autospecială de lucru cu apă și spumă, 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD TIM C, 1 ambulanță SMURD B2, 1 ambulanță SAJ.

YouTube video

UPDATE IPJ Alba: Accidentul rutier a avut loc pe DJ 107 la iesirea din Teleac spre Hapria. Sunt implicate un autoturism și un autocamion. 3 persoane accidentate. Traficul este blocat.

[nggallery id=7349]

UPDATE 2 IPJ Alba: La data de 29 iulie 2019, în jurul orei 14.00, pe DJ 107, între localitățile Teleac și Hăpria, un bărbat în vârstă de 30 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă a pierdut controlul asupra acesteia, intrând în coliziune cu un autoturism condus, din sens opus, de un bărbat de 45 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, șoferul autoturismului, un minor în vârstă de 12 ani și un bărbat de 46 de ani, din Alba Iulia, au suferit leziuni corporale grave și au fost transportați la spitale din Alba Iulia și Târgu Mureș.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un elev de la Colegiul Național ,,Lucian Blaga” Sebeș, premiul III și mențiune la etapa națională a olimpiadei de limba germană modernă. A fost selectat pentru cursurile de formare pentru selectarea la faza internațională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un elev de la Colegiul Național ,,Lucian Blaga” Sebeș, premiul III și mențiune la etapa națională a olimpiadei de limba germană modernă. A fost selectat pentru cursurile de formare pentru selectarea la faza internațională Maxim Mucenicu, elev de la Colegiul Național ,,Lucian Blaga” Sebeș, a obținut premiul III și mențiune la etapa națională a olimpiadei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea