Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

GRATUIT monument/cruce din granit la alegere pentru orice lucrare funerară – EDEN FUNERARE (P)

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

GRATUIT monument/cruce din granit la alegere pentru orice lucrare funerară – EDEN FUNERARE (P)

În momentele dificile ale pierderii unei persoane dragi, găsirea unui mod de a onora și a păstra amintirea lor este de neprețuit. Cu aceasta în minte, suntem încântați să vă prezentăm o ofertă unică și profund personală – GRATUIT un monument/cruce de granit la alegere din trei variante pentru fiecare contract semnat cu EDEN Funerare pentru o lucrare funerară (cavou sau mormânt), până în 31 mai 2024. Plata se poate face până la 10 rate egale.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La orice lucrare funerară (cavou sau mormânt) oferim cruce/monument gratuit

Fiecare lucrare funerară, fie el mormânt sau cavou este mult mai mult decât o simplă piatră. Reprezintă o expresie durabilă a iubirii și respectului nostru față de cei care ne-au părăsit, un simbol etern al amintirii lor în inimile noastre.

Alegerea unui monument este un act profund personal și emoționant, iar pentru a vă ajuta să găsiți acel simbol perfect al amintirii, vă oferim posibilitatea de a alege GRATUIT unul dintre cele trei modele excepționale de monumente din granit, la semnarea unui contract pentru o lucrare funerară completă – mormânt sau cavou.

Cu o experiență de 10 ani suntem aici pentru a vă sprijini în fiecare pas al drumului, oferindu-vă asistență și consiliere în alegerea și personalizarea monumentului, astfel încât să reflecte cu adevărat viața și personalitatea unică a persoanei dragi pe care o comemorați.

Cavou sau mormânt la preț avantajos. Plata în 10 rate egale

Pentru mai multe informații și pentru a vă asigura că fiecare detaliu al omagierii dumneavoasstră sau a persoanei dragi este tratat cu respect și grijă, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon sau prin WhatsApp la 0740 016 710. Echipa noastră, EDEN Funerare, este dedicată să vă ofere sprijinul necesar în acest moment dificil. Mai mult, oferim posibilitatea plății în maxim 10 rate egale.

Această ofertă specială este valabilă pentru întregul județ Alba și este o expresie a angajamentului nostru față de comunitatea noastră în momente de doliu și pierdere.

La semnarea unui contract pentru o lucrare funerară completă până în 31 mai 2024 vă asigurați că toate aspectele practice sunt acoperite cu grijă și profesionalism. Mai mult, echipa noastră vă oferă și posibilitatea de a vă onora persoana dragă cu un monument care să rămână o amintire frumoasă și durabilă pentru generațiile viitoare.

EDEN Funerare este o companie ce oferă servicii funerare complete – decontate prin Casa de Pensii, lucrări funerare și repatriere decedați. Cu experiență de peste 10 ani, EDEN Funerare, oferă compasiune și respect prin serviciile oferite la prețuri foarte accesibile. Contactați-ne acum la 0740 016 710 pentru a afla mai multe detalii și pentru a începe procesul de omagiere cu respect și sensibilitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit luni seara, la Aiud, în subsolul unui bloc de pe strada Ecaterina Varga. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: VIDEO INCENDIU la un stâlp de electricitate de pe strada Lucian Blaga din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea