Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Grădinița ”Scufița Roșie” și Nr. 2 Alba Iulia, activități derulate în parteneriat cu instituții și ONG-uri cu ocazia programului ”Școala Altfel”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul săptămânii ”Școala Altfel – Să știi mai multe, să fii mai bun” preșcolarii Grădinițelor cu Program Prelungit ”Scufița Roșie” și Nr. 2 din Alba Iulia, au desfășurat mai multe activități care au răspuns intereselor și preocupărilor diverse ale copiilor, le-au pus în evidență talentele și capacitățile acestora în diferite domenii.

Scoala Altfel01”Împreună cu părinții , cu partenerii noștri, educatoarele le-au oferit copiilor posibilitatea de a desfășura activități deosebite în această săptămână, activități care i-au bucurat pe copii mai ales că este Săptămâna Mare și multe dintre activități au avut legătură cu Sărbătoarea Învierii Domnului.” a declarat doamna director Șeician Maria.

Câteva dintre activitățile desfășurate în această săptămână au fost: Activități din cadrul Proiectului ”Florile Cetății” demarat de Rotary Club Alba Iulia în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Alba și Asociația ”Micul Prinț”; Activități în cadrul campaniei ”Culori pentru…viitoarele flori” organizată de S.C. IPEC S.A. și Primăria Municipiului Alba Iulia; Activități în parteneriat cu Biserica; Vizite la ISU Alba; Ateliere de Creație; Vizita Bibliobus; Lecții deschise; Activități desfășurate împreună cu părinții; Expoziții cu lucrări tematice

”Mulțumim tuturor celor care au fost alături de colectivul cadrelor didactice din cele doua grădinițe, părinților și tuturor partenerilor, cărora le dorim Sărbători Fericite!”, transmit organizatorii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea