Rămâi conectat

Sport

Golgheterul Ligii a IV-a, Romică David (Cuprirom Abrud), foarte aproape de a semna cu Unirea Jucu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Romica David Unirea JucuRomică David (Cuprirom Abrud), atacantul în vârstă de 26 de ani, golgheterul ultimelor trei ediţii în Liga a IV-a este foarte aproape să semneze cu divizionara terţă Unirea Jucu, negocierile fiind foarte avansate. Duminică, în ultimul meci pentru echipa lui Costică Moldovan, R. David a înscris 4 goluri contra formaţiei CSO Cugir, în etapa a 8-a, acesta având 6 goluri la activ în actuala ediţie. „Sincer mi-aş dori să fac pasul spre Liga a 3-a, să-mi verific potenţialul fotbalistic la un nivel superior. Cei de la Jucu mi-au oferit condiţii bune şi am convenit să joc acolo până la finalul turului. Sper doar ca oficialii de la Abrud să mă lase să plec„, a spus vârful de atac.

*Vocaţie de golgheter

Marcator de temut, vârful legitimat la formaţia din Munţii Apuseni are şansa să debuteze în Liga a 3-a, fiind curtat insistent de gruparea clujeană clasată pe poziţia a 11-a în Seria a 5-a unde activează conjudeţenele Metalurgistul Cugir şi Industria Galda de Jos.

David a jucat în acest an în ligile inferioare din Austria, la FC Diesel Kino Großklein şi în vară s-a întors la Cuprirom, calităţile sale făcându-l să fie selecţionat în echipa naţională a României de fotbal amator, pentru un turneu de calificare în Polonia (alături de Cătălin Ivaşcu – Industria).

De altfel, în 25 octeombrie este fixat meciul Unirea Jucu – Industria Galda, iar R. David poate să fie adversarul fostului său coleg de la echipa naţională. Surse autorizate susţin că cei de la Jucu îl curtează insistent şi pe P. Muntean (Olimpia Aiud).

Sursa foto: AJF Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea