Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Gloria Bistrița-Năsăud – Unirea Alba Iulia 2-2 (0-0), în prima rundă din play-out / Remiză prețioasă în deplasare a uniriștilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Unirea Alba Iulia a avut parte de o nouă descindere la Bistrița, în prima rundă din play-out-ul Seriei a 9-a a Ligii a 3-a de fotbal.

În urmă cu 3 săptămâni, în 12 martie, în etapa ce a deschis anul, la debutul antrenorilor Adrian Falub și Marcel Rusu, Gloria s-a impus la limită, 1-0, cu toate că a jucat în inferioritate numerică aproape o repriză. Din postura de “lanternă roșie”, cu numai 11 puncte acumulate, au abordat confruntarea vizitatorii, ce încearcă în aceste 10 “finale” rămase să evite retrogradarea.

Sunt dezamăgit că am pierdut două puncte mari în prelungiri, după ce am avut jocul în mână. Puteam să ne apropiem victoria, una ce ar fi fost de aur pentru noi. Până la urmă e important și punctul, îmi felicit jucătorii pentru cum au luptat. Luăm fiecare meci în parte, pas cu pas, ne așteaptă un meci extrem cu Sticla Turda„, a precizat Marcel Rusu.


Uniriștii au fost la câteva zeci de secunde de a doua victorie externă la rând, trebuind până la urmă să se mulțumească cu un punct, și acela prețios. A fost Gloria Bistrița-Năsud – Unirea Alba Iulia 2-2 (0-0).

Ușoară dominare a gazdelor într-o primă repriză tacticizată. Uniriștii puteau deschide scorul în minutul 3, când Indrei l-a luat la țintă pe portarul Oct. Ivan. În replică, reluarea lui D. Buia din interiorul careului a trecut puțin pe lângă stâlpul din stânga porții lui Ciorgovean.

În mitanul secund uniriștii au dat lovitura. Introdus de curând pe teren, Cîrloanță a deblocat tabela în minutul 64, profitând de o serie de erori ale defensivei bistrițene. Indrei a majorat avantajul vizitatorilor în minutul 67: a reluat printre picioarele portarului Oct. Ivanm care a respins inițial un șut al aceluiași Cîrloanță.

Stoianof a redus din avantaj în minutul 77 după o lovitură de cap, ducând scorul la 1-2. Rezultatul final fost stabilit de Joca în minutul 90+4.

Gloria: Oct. Ivan – Hasnăș, Fl. Cordoș, Dicu, Chirlejan, Trifan, Covaciu, B. Vasile, Ispas, Al. Stoica, Curtuiuș, D. Buia; rezerve Neacșu, Enescu, Andrecuț, Stoianof, B. Pop, Joca, Meșter, Milandru, Damian. Antrenor Adrian Falub.

Unirea Alba Iulia:  Ciorgovean – Dehelean, Scrob/ cpt, V. Codrea, Oneț (50, Banienschi) – Bârdea, Adnan, Ispas (58, Cîrloanță) – Oluwaseun (75, Bakcsi), Fetița (75, Iepure), Indrei; rezerve Sîntoma, Harangozo, Lupea, CAn. Moldovan, Sg. Tineiu. Antrenori Marcel Rusu, Mircea Oprea, Robert Sicoe și Petre Clep.

Arbitri: M. Moisă (Iași), D. Hrișcu (Vorovești), Ana Pușcău (Iași) Observatori I. Hotico (Baia Mare), J. Toma (Tg. Mureș)

Lucian DĂRĂMUȘ

Foto: Gloria Bistrița-Năsăud (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Energia Săsciori, primul eșec din retur, la Stremț | Victorii externe pentru Inter Unirea și Hidro Mecanica Șugag

Dan HENEGAR

Publicat

în

În etapa a 26-a a Ligii 4 se remarcă acel 32-0 realizat de Performanța Ighiu, un scor record cu „lanterna roșie”. Voința Stremț a produs primul eșec din retur pentru Energia Săsciori, în final marcând și portarul Dragoș Pop. Liderul CIL Blaj a învins 13-0 pe CS Zlatna. Spicul Daia Română s-a impus în prelungiri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea