Rămâi conectat

Sport

Gloria Bistrița-Năsăud – Unirea Alba Iulia 1-0 (1-0), în prima rundă a eșalonului terț | Eșec, la debutul lui Marcel Rusu, deși au avut superioritate numerică!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În prima rundă din 2022 din Liga a 3-a, Gloria Bistrița-Năsăud a învins Unirea Alba Iulia, scor 1-0 (1-0). Unicul gol a fost marcat în minutul 39 de Hăsnaș (reluare cu capul la colțul lung, după o lovitură liberă), cu trei puncte mari pentru ex-uniristul Adrian Falub, ce încă mai speră la play-off.

La debutul lui Marcel Rusu pe banca tehnică, albaiulienii au plecat cu mâna goală deși au jucat în superioritate numerică aproape o repriză. Etapa viitoare, sâmbătă, 19 martie, derby „de Alba” cu CS Ocna Mureș pentru „alb-negrii”, ce nu au contat pe Fetița – suspendat, Mâlnă – accidentat și Oluwaseun – nelegitimat.  „Un rezultat nedrept! Din punct de vedere al jocului, echitabilă era remiza. Am avut bară la 0-0, un moment important al întâlnirii. Păcat de efortul băieților, rezultatul nu ne satisface, dar nu ne dăm bătuți, deși este foarte greu„, a spus Marcel Rusu.

Vizitatorii au avut o mare ocazie de a deschide scorul, prin Indrei (32), șut de la marginea careului ce a lovit bara dreaptă, însă la cabine s-a intrat cu avantaj de partea gazdelor. Gloria rămâne în inferioritate, prin eliminarea lui B. Vasile (51), însă rezistă având noroc la oportunitățile lui Ispas, Scrob și Dehelean. Amfitrionii au replicat prin Curtuiuș (67, bară și 69)

“Lanterna roșie” a Seriei a 9-a, cu 8 puncte, demarează campania pentru salvarea de la retrogradare cu o descindere în fieful unei grupării ce mai are șanse teoretice de a prinde un loc în play-off (poziția a 5-a, cu 17 puncte, la “7” lungimi de Viitorul Cluj), preluată în intersezon de Adrian Falub, antrenor care în 2009 a bifat a doua promovare în elită a Unirii, dar și 20 de etape pe prima scenă.

Gloria: Oct. Ivan – Hasnaș, Fl. Cordoș, An. Dicu, Trifan, Chirlejan, Covaciu, B. Vasile, Al. Stoica, Curtuiuș, A. Damian; rezerve Neacșu, Joca, Sulici, Meșter, Nalați, Enescu, Andrecuț, Stoianof, B. Pop. Antrenor Adrian Falub.

Unirea: Ciorgovean – Harangozo, Scrob, Adnan, Banienschi –  Ispas (79, Bakcsi), Bârdea, Dehelean, Indrei – Cîrloanță (88, Lupea), Iepure; rezerve Sîntoma, M. Codrea, Sebaș, Căt. Dănilă, Oneț, An. Moldovan. Antrenori Marcel Rusu, Mircea Oprea, Robert Sicoe, Petre Clep.

Arbitri: M. Salomir (Cluj-Napoca), An. Pișta, Al. Blănariu (ambii Fălticeni) Salomir Mircea (Cluj-Napoca) Observatori T. Marchiș (Baia Mare), M. Nădășan (Țaga)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea