Rămâi conectat

Sport

Gicu Grozav încrezător în şansele de calificare ale României! Ce a declarat înaintea meciului cu Grecia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Chiar dacă prima reprezentativă a României a pierdut primul meci din barajul de calificare al Campionatului Mondial din Brazilia 2014, în faţa Greciei, cu scorul de 3-1, Gicu Grozav crede că selecţionata lui Piţurcă poate întoarce rezultatul, astăzi, pe Naţional Arena, de la ora 21.00.

Într-o postare pe site-ul de socializare Facebook, Gicu însoţit de Alexandru Maxim cheamă suporterii la stadion pentru a fi alături de naţională. În mai puţin de două ore fotografia a strâns peste 330 de like-uri, o parte din internauţi fiind albaiulieni.

„Zâmbim!!! Noi nu ne-am pierdut speranţa!!! Vă rugăm deseară să fiţi alături de noi până la capăt iar noi promitem să ne dăm viaţa pe teren. Împreună Suntem CEI MAI PUTERNICI ! HAI ROMANIA !!! :X”, este postarea lui Gicu, preluată de pe site-ul de socializare Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea