Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Ghinion pentru un tânăr din Alba Iulia – a fost prins cu alcoolemie și fără permis de conducere, în trafic, la volanul mașinii. Acum este cercetat de polițiști

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţişti din Alba Iulia, au oprit pentru control, vineri dimineața, în jurul orei 5.00, pe strada Gheorghe Şincai din municipiu, un autoturism condus de Ioan S., de 28 de ani. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere auto.

Conducătorul auto a fost de asemenea testat cu aparatul etilotest marca Drager, rezultatul fiind de 0,70 grame/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Alba în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemie.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu deţine permis de conducere”, fapta prev. şi ped. art. 335, alin. 1 din Codul Penal şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibaţie alcoolica de peste 0.80 g/l alcool in sânge”, fapta prev. şi ped. art. 336, alin. 1 din Codul Penal.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea