Gheorghe Ştef, preşedintele Crucii Roşii Române Filiala Alba, ales membru în Comitetul de Direcţie al Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În perioada 26-27 mai 2017 a avut loc la Bucureşti Adunarea Generală a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România, în cadrul căreia au avut loc alegeri pentru membrii Comitetului de Direcţie al organizaţiei.

Comitetul de Direcţie este organul care conduce şi coordonează activitatea Crucii Roşii Române la nivel naţional, fiind format din: preşedintele SNCRR, Alteţa Sa Regală Principesa Margareta, vicepreşedinţii SNCRR, 6 preşedinţi de filială, trezorier şi 3 lideri de tineret.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Preşedintele Filialei de Cruce Roşie a judeţului Alba, domnul Gheorghe Ştef, şi-a depus anul acesta candidatura pentru prima dată, fiind ales membru în Comitetul de Direcţie al SNCRR cu cel mai mare număr de voturi.
Având în vedere experienţa domnului Ştef în managementul serviciilor medicale şi în domeniul financiar, suntem convinşi că, în cei 2 ani de mandat, domnia sa va aduce un aport considerabil dezvoltării Crucii Roşii Române.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419