Rămâi conectat

Curier Județean

Gheorghe Ştef, preşedintele Crucii Roşii Române Filiala Alba, ales membru în Comitetul de Direcţie al Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

În perioada 26-27 mai 2017 a avut loc la Bucureşti Adunarea Generală a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România, în cadrul căreia au avut loc alegeri pentru membrii Comitetului de Direcţie al organizaţiei.

Comitetul de Direcţie este organul care conduce şi coordonează activitatea Crucii Roşii Române la nivel naţional, fiind format din: preşedintele SNCRR, Alteţa Sa Regală Principesa Margareta, vicepreşedinţii SNCRR, 6 preşedinţi de filială, trezorier şi 3 lideri de tineret.

Preşedintele Filialei de Cruce Roşie a judeţului Alba, domnul Gheorghe Ştef, şi-a depus anul acesta candidatura pentru prima dată, fiind ales membru în Comitetul de Direcţie al SNCRR cu cel mai mare număr de voturi.
Având în vedere experienţa domnului Ştef în managementul serviciilor medicale şi în domeniul financiar, suntem convinşi că, în cei 2 ani de mandat, domnia sa va aduce un aport considerabil dezvoltării Crucii Roşii Române.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână! Acoperirea vaccinală antirujeolică, atât cu prima doză, cât şi la cea de-a doua, este în judeţul Alba cu mult sub media naţională, în condiţiile în care numai în prima săptămână din aprilie s-au înregistrat în judeţ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea